Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky..zdravím všechny. Prosím ty, které jsou na neschopence..přišla vám už tento měsíc nemocenská? Min. měsíc byla na učtě už devátého a ted nic.. Děkuji. ![]()
Na neschopence nejsem, nicméně v lednu obecně chodí o pár dní později.
jjá jsem na neschopence už října a vždycky mi chodí tak až 15tého …
aho ja jsem na neschopence uz od cervence…a vzdy mi chodii okolo 11 nebo nekdy i 15…zalezi na tom kdy zamestnavatel posle listek na penize na socku vis??…
Ahojda,
na OSSZ mi bylo řečeno, že peníze vždy odesílají do 10ti dnů od obdržení lístku na peníze od zaměstnavatele…takže by to mělo záležet jen na tom, kdy to tam dodá…
Ahoj, mě už jo
Teda částka hrozná, ale aspon neco
Tak at Vam taky brzo,příjde ![]()
Ahojky,
nevíte, jak je to s nemocenskou, když pracuji u dvou zaměstnavatelů, dostanu dvě nemocenské nebo to pošlou v jedné dávce?
Musíš si nechat vystavit 2 neschopenky, každou odevzdáš jednomu a pokud každý patří pod jinou OSSZ, tak se ty dvě OSSZ musí mezi sebou zkontaktovat a předat si to. Nemocenskou ti pak posílá jedna z nich. Jo a je dobré si to pohlídat, mě takhle jedna pobočka pilně poslala mateřskou ještě než druhá začala něco řešit, ale po zavolání přišel během 10 dnů doplatek ![]()
j.a.n.i1:
Děkuji moc za radu, protože já jsem dostala jednu částku, ale zdá se mi dost nízká a díky tobě mi došlo, že každá firma spadá pod jiný okres.. pohlídám si to
ještě jednou děkuji ![]()
Jojo, tak to bude stejný problém jako u mě, chce to vytelefonovat
pak už to chodilo v pohodě.
MakysekM píše:
Tak už jsem vážně naštvaná..pořád mi penízky nedorazily.![]()
No a kdy si dávala lístek na peníze a kdy to zaměstnavatel posílal?
Mě taky ještě nic nepřišlo, přitom to chodilo kolem 15. v měsíci, ale četla jsem na stránkách OSSZ, že budou posílat 22. kalendářní den. Myslím ale, že každá OSSZ to má stejně jinak.