Nemocné dítě a teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
14.9.23 17:41

Nemocné dítě a teploty

Ahoj holky, už jsem zoufalá … dcera 3 roky, před cca 3 týdny měla streptokoka, nasazeny antibiotika a po týdnu byla zdravá. Týden byla v pohodě a ve čtvrtek minulý týden se jí spustila šílená rýma, v pátek zvýšena teplota ale v sobotu už vyla bez teplot cely den, v noci na neděli najednou přes 39 a od té doby má stále teplotu, neděle, pondělí a úterý měla 38-39, po Nurofenu to na cca 4 hodiny kleslo a potom opět 39, v úterý jsme byli u Dr. CRP v pořádku, výtěr v pořádku, krev v pořádku … od včera vydrží po Nurofenu cca 12 hodin bez teploty ale potom hned zas přes 39, rýmu už skoro nemá ale je celkově unavená a je vidět že jí to dává zabrat. Jsem už zoufalá :roll:, nenapadá Vás prosím něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
14.9.23 17:57
@Ter719 píše:
Ahoj holky, už jsem zoufalá … dcera 3 roky, před cca 3 týdny měla streptokoka, nasazeny antibiotika a po týdnu byla zdravá. Týden byla v pohodě a ve čtvrtek minulý týden se jí spustila šílená rýma, v pátek zvýšena teplota ale v sobotu už vyla bez teplot cely den, v noci na neděli najednou přes 39 a od té doby má stále teplotu, neděle, pondělí a úterý měla 38-39, po Nurofenu to na cca 4 hodiny kleslo a potom opět 39, v úterý jsme byli u Dr. CRP v pořádku, výtěr v pořádku, krev v pořádku … od včera vydrží po Nurofenu cca 12 hodin bez teploty ale potom hned zas přes 39, rýmu už skoro nemá ale je celkově unavená a je vidět že jí to dává zabrat. Jsem už zoufalá :roll:, nenapadá Vás prosím něco dalšího?

Ahoj, vyrážka nebo něco? Pátá, šestá, sedmá nemoc? COVID test dělaný? Syn měl takhle horečky téměř týden, čekala jsem na vyrážku a u doktorky mi bylo řečeno, že bych čekala marně jelikož se jedná o obyčejnou virózu..a I tak bylo..pokud dcerka spí a prijíma tekutiny tak je to v pohodě.. horečky jsou sice potvora ale pokud se sráží na teplotu tak vlastně srovnavas vojáčky imunity aby neblbli a fungovali normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.9.23 18:08

@Skaiqy vyrážka právě ne, tu měla u toho streptokoka… dělali ji výtěr z nosu ale nevím jestli tam byl i Covid, zkusím ještě koupit test v lékárně radši. Spí hodně, dnes spala odpoledne přes 3 hodiny, když zabere Nurofen tak je veselá, jí i pije ale jakmile začne stoupat horečka tak lehne. Počkám ještě den dva a kdyžtak zajedem k doktorce ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.9.23 18:08

Obe deti mi v lete prosly takhle de*ilni virozou s horeckami 39 cca 5-6 dni, do te doby to byvalo vzdy tak 3 dny max. Detska rikala, ze v posledni dobe vida fakt blbe prubehy i u „obyc“ viroz…asi ni no, jen vydrzet, dodavat vitaminy, odpocinek, pomahat imunite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5888
14.9.23 18:36

Něco lítá vzduchem. Dcera teď taky 5 dní teploty a lehká rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.9.23 19:35
@Ter719 píše:
@Skaiqy vyrážka právě ne, tu měla u toho streptokoka… dělali ji výtěr z nosu ale nevím jestli tam byl i Covid, zkusím ještě koupit test v lékárně radši. Spí hodně, dnes spala odpoledne přes 3 hodiny, když zabere Nurofen tak je veselá, jí i pije ale jakmile začne stoupat horečka tak lehne. Počkám ještě den dva a kdyžtak zajedem k doktorce ještě jednou.

Hmmm..tak to je jak u nás.. horečky, ale po srazeni vše normální, pak to ukážkove zase vyletelo nahoru..ale jak prišlo tak odešlo.. zkus ten COVID no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
15.9.23 10:43

Běžný průběh viróz, symptomatická léčba, dostatek tekutin, posilování imunity. Proč s tímto chodit opakovaně k lékaři? Jedině kdyby se horečky staly urputnějšími, tedy s nutností podávání kombinace Panadol a Nurofen po 4 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
15.9.23 13:42

U nás taky viróza, syn měl i teplotu, snažím se, ať odpočívá, jinak je veselý..jí i pije..ale dávám raději od začátku září pravidelně H2 Immunity drink. Je to prášek do vody, sirupy moc nemusí, ale tohle vypije, je to mírně sladké :)

• Citovat
  • Upravit
20
15.9.23 15:42

@Doctus no první 3 dny jsem sirupy střídat musela, potom už ne ale horecka vždy vyletěla přes 39, tohle s ní vůbec neznám, teplotu měla vždy max 2-3 dny …. Jinak od včera už je bez teploty, snad už jsme to zažehnali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
15.9.23 17:46
@Ter719 píše:
no první 3 dny jsem sirupy střídat musela, potom už ne ale horecka vždy vyletěla přes 39, tohle s ní vůbec neznám, teplotu měla vždy max 2-3 dny …. Jinak od včera už je bez teploty, snad už jsme to zažehnali :palec:

Jak horečky nejsou, tak už to je v pohodě. :palec: Může však přetrvávat únava, slabost atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí