Nemocnice Děčín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Míša Míša
2.5.12 07:59

Nemocnice Děčín

Ahoj holky
zakládám diskuzi o Děčínské nemocnici .........vaše zkušenosti, názory , rady a tak dále .Zakládám proto že bych tam chtěla rodit a ráda bych věděla jak to tam chodí .............tak pište prosím :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.8.12 20:58

V současné době zde rodilo několik mých mladých kolegyň, které jsou bydlištěm z Ústí n/L. Ale tak jako je dnes skoro vždy, bylo by asi dobré spíše než na porodnici zaměřit se na porodníka…

• Citovat
  • Upravit
15
2.5.13 23:08

recenze na Děčínskou porodnici

Ahojky, pokud mohu doporučit, tak z vlastní zkušenosti ano! Personál super jak na porodním sále tak poté. S vyjímkou na jednu sestřičku při příjmu do porodnice, ale asi neměla náladu když jsem se tedy spíš moje malá rozhodla v noci :) přesněji v půl druhé ráno. Pan doktor Hlaban mne ale uklidnil, že jsem včas dorazila a je to dobře neboť porod jde u mne rychle. Já mohu být hoodně vděčná Panu a u mne s velkým P doktoru Závěrkovi, porod jsem začala mít komplikovaný a on šikula to zvládl výborně. Dnes mám dvouletou dračici a jsem za ní nesmírně vděčná jemu, že si v té rychlosti dokázal poradit! :) Já jsem byla spokojená i s paní primářkou Žákovou, ke mne se chovala velice hezky, a to to nebylo komplikované jen na porodním sále kam se přišla podívat jak můj porod probíhá. Záleží také na člověku, někdo si holt do oka nepadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.13 23:09

recenze na Děčínskou porodnici

Ahojky, pokud mohu doporučit, tak z vlastní zkušenosti ano! Personál super jak na porodním sále tak poté. S vyjímkou na jednu sestřičku při příjmu do porodnice, ale asi neměla náladu když jsem se tedy spíš moje malá rozhodla v noci :) přesněji v půl druhé ráno. Pan doktor Kaplan mne ale uklidnil, že jsem včas dorazila a je to dobře neboť porod jde u mne rychle. Já mohu být hoodně vděčná Panu a u mne s velkým P doktoru Závěrkovi, porod jsem začala mít komplikovaný a on šikula to zvládl výborně. Dnes mám dvouletou dračici a jsem za ní nesmírně vděčná jemu, že si v té rychlosti dokázal poradit! :) Já jsem byla spokojená i s paní primářkou Žákovou, ke mne se chovala velice hezky, a to to nebylo komplikované jen na porodním sále kam se přišla podívat jak můj porod probíhá. Záleží také na člověku, někdo si holt do oka nepadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 23:16

Rodila jsem zde před 7 lety, stěžovat si nemůžu absolutně na nic. Porodnici kazila pověst pouze primářka Žáková, která už v nem. nepracuje. Čerstvé zkušenosti mám teď hlavně s „poradnou“ pro těhotné. Všichni dr. jsou milý, vše vysvětlí, pan primář dokonce zkouknul i věci nad rámec toho co musel :). Kvůli předčasnému porodu jsem musela být v UL, ale nebýt toho, jednoznačně bych byla pro Děčín. Pan primář porodnici za tu „chvíli“ co tam je, dost zvedl nahoru :).

Jinak ze zkušeností mých kolegyň, byli obě naprosto spokojené (rodili 2012) jedna měla plánovaný CS a manžel mohl být s ní na sále.

Pro ty kdo by se rozhodovali jestli DC nebo UL… V UL je to naprosto strašný. :roll:

Protože nechci spojovat nick s místem bydliště, prosím o zachování anonymity. děkuji :)

Inko Lenka

• Citovat
  • Upravit
vevercatko
25.6.13 10:17

Ahojky, mam termin 14.10.2013. Jsem z Decina a uvazuji jestli Dc nebo Ul. V decine jsem rodila 2009 Kubika a nemam dobre zkusenosti. Ted co tam je novy pan primar se pry hodne zvedla kvalita a profesionalita. Chtela bych nadstandart, nevite kolik stoji a jak to tam chodi?? dekuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
25.6.13 10:55

Ahoj, já tam rodila 012.Chytila jsem dobré doktory, mudr. Klaban zařídil a asistoval u porodu neplánovaným císařem a císaře dělal mudr. Závěrka, takže jsem měla ty nejlepší! Na šestinedělí se sestry opravdu dobře staraj, já si nemůžu stěžovat, jen kdybych tenkrát věděla, že spát tam na něch postelých, kde není matrace, ale žíněnka, tak si taky zaplatim nadstandart.My když byly na předporodnim kurzu, o nadstandartu jsme se tam taky bavily. Jeden den tenkrát stál 450kč, nevím jak ted',ale taky nám říkaly, že v ten den co budeme zrovna rodit nemusí být nadstandart volný, protože tam maj snad jen dva pokoje, takže pokud chceš nadstandart, budeš si ho muset platit už před termínem porodu, zajít tam, zeptat se jestli je volný a platit si ho od toho dne až do dne porodu. Protože kdo ví jestli budeš rodit pár dní před termínem nebo po.Pro mě to nemělo teda cenu, protože jsem rodila už po termínu a ještě císařem, takže bych tambyla 6 dní a nechala bych tam za to pohodlí nehoráznou sumu, což jsme si tenkrát dovolit nemohly z fin. důvodů. Ale zase na druhou stranu je lepší mít po porodu pohodlí, než odcházet rozlámaná z lůžka na kterym je jen žíněnka snad ještě po komouších. http://www.naseporodnice.cz/porodnice.php?…

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
25.6.13 10:57

Ty lepší fotky s lepšíma postelema atd. jsou z nadstandartů. A krom toho kamarádka rodila v Ústí, a prý to výjde na stejno.Tak spíš záleží na jako doktory narazíš :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
25.6.13 11:03

Jo a ještě něco - platit budeš až při odchodu z nemocnice.Nebo na to máš myslim sedm či pět dní na úhradu z banky. Dostaneš při odchodu papír, tak to je vše napsané.

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
25.6.13 11:37

Moje vzkušenost

V Děčínské nemocnici jsem rodila dne 21.5.2012.Po celou dobu těhotenství jsem tam chodila do poradny k mudr. Trudákové, ke které chodím normálně. V 9tt jsem musela být hospitalizována kvůli špinění. Příjímala mě mudr. Kadlíčková (příjemná, mladá, ochotná, veselá doktorka) nález byl v pořádku, vše mi vysvětlila a uklidn'ovala mě že špinění v 9tt je normální, že některé ženy v těhotenství i menstruují, jenže já ani menstruaci ani špinění od začátku neměla, tak jsem se o mylý bála. Řekla mi že proto že jsem v prvním trim.si mě tam nechají na pozorování. Špinění ustalo ještě ten den. Třetí den jsem šla na propouštěcí kontrolu, kterou prováděla tehdejší primářka Žáková (nepříjemná, bez úsměvu, nesimpatická,„chladná“) chvíly jezdila UTZ po břiše a nakonec řekla že mám nízkopoloženou placentu a že stejně potratím! Domů jsem jít mohla, ale od té doby jsem se o miminko bála a i přez to že v 13tt moje doktorka Trudáková žádnou nízkopoloženou placentu ani jiné problémi nepotvrdila, jen vyvrátila, už jsem se prostě sebeíc nehnula, ani na delší procházku jsem nešla a za celé těhotenství jsem nabrala díky tomu co mi řekla Žáková a vyděsila mě a já přestala sportovat,32kg! Přenášela jsem 4 dny, termín vyvolání porodu byl stanoven na moje narozeniny 27.5.012.Ale jelikož u mě nastaly problémi související s mojí diagnozou epilepsie, musela jsem být 20.5. hospitalizována a pod diazepamem.Od rána následujícího dne se o mě staral mudr. V.Klaban. Výborný doktor :potlesk: :palec:,se kterým mám vzkušenosti už před otěhotněním, když jsem musela na ambulanci a on měl zrovna službu nebo zaskakoval za mudr. Trudákovou. Nátáčely mi CTG každých10 minut, protože malý měl pomalou srdeční akci díky tomu že mi daly dva prášky diazepamu abych nedostala záchvat a v klidu se vyspala, kdybych druhý den šla náhodou rodit. Doktorovi se to přestalo líbit, jak se na grafu ukazovalo 100,90,70 i 60.Řekl at' jdu na pokoj, zachvíly přilít a řekl, jestli chci můžu jít na císaře, jestli ne, at' podepíšu reverz a jdu domů, ale že stejně to takhle skončí. Já nechtěla riskovat život ohrožující záchvat, vystavit sebe i syna v mém těle nebezpečí, dokonce i smrti a neváhala ani sekundu. Řekla jsem mu, jestli to jde, tak budu ráda! Doktor vše zařídil a já jela kolem 10h na příjem. V půl 11 jsme se opět vyděly s doktorem na sále. Celkovou narkozu jsem nechtěla. Chtěla jsem hned vidět malýho, vědět že je v pořádku. Jak mi napíchala anestezioložka páteř, ležela jsem a nic necítila. Tiše jsem poslouchala čem si doktoři povídají a v 11:04 byl syn na světě, hned plakal, já mu dala tři pusinky se slzama štěstí v očích a pak už jen po celou dobu čištění a šití relaxovala na kyslíku přiloženým k mým ústům. Vše bylo v pořádku a já když už to měla za sebou doktorům nezapoměla poděkovat. Mudr. Klabanovi nikdy nezapomenu co pro nás udělal. Děkuji za zařízení cs a asistenci při cs. A můj vděk taky patří mudr. Závěrkovi, který celou operaci provedl. :potlesk: :palec: Děčínské jedničky!

• Citovat
  • Upravit
vevercatko
25.6.13 13:31

A co tam sebou? Davaji jeste vlozky a kosile? Veci na mimco asi vlastni, ze? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
25.6.13 13:46

Věci na miminko jse měla od nich, jen musíš mít pro něj plínky a až půjdete domů, tak věci na domů. Já to udělala tak, že kdyby pršelo, tak jsem si doma připravila teplejší a kdyby bylo vedro, tak něco trošku lehčího, protože jsem rodila v květnu a to bylo takový všelijaký. Pak mi to přivezl v den propuštění přítel, když jsem mu zavolala, kteou tu hromádku má vzít. Vložky dávají, jsou na WC, košile si vem raději svoje, mě dali jen dvě. Pak už chtěli aby jsem měla svoje, ty mi na těch šest dní stačily tři s rozepínáním na hrudi kvůli kojení. Tady je seznam co sebou, já si to vzala taky a ni mi nechybělo. http://www.naseporodnice.cz/…orodnice.php a ty kalhotky si kup jednorázový a víc kusů koupíš v DM nebo ve zdravotnických potřebách, ty co nosíme normálně jsou vzhledem k čištění těla po porodu nehygienické. A látkovky taky nepotřebuješ, taky je tam mají a až půjdete domů, tak ti řeknou že do nich máš malý/lou zabalovat kvůli kyčlím. To ti tam vysvětlí, tak se tim ted' nezatěžuj :-) snad jsem ti pomohla.

• Citovat
  • Upravit
vevercatko
25.6.13 13:55

Dekuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
vevercatko
25.6.13 14:02

Jen doufam, ze nenarazim na doktora Farhata. Nevim jestli tam jeste je, ale urcite bych ho odmitla… Vzpominky na nej HRUUUUZAA… :,(

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
29.6.13 15:41

Tak si můžeš vyžádat doktora, se kterým máš vzkušenost. Ale myslim že se za to platí. Nevim jestli tam Fahrat ještě je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková