Neodříhne si

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
19.2.12 18:16

Nám jak kdy :think: Ale když jsem kojila, taky nic! Teď si ho vezmu na ruce, buď si krkne během toho jak ho zvedám, nebo proti němu zatlačím trošku břichem a krkne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
20.2.12 00:10

V jedne knizce o kojeni jsem cetla, ze pokud je dobra technika kojeni a pokud miminko pred kojenim nebreci/ neskyta, tzn. ze jinak nepolyka vzduch, tak si nema co odrihnout, protoze v prsu vzduch neni :mrgreen: ;) Jsem zvedava na vlastni zkusenost za par mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
20.2.12 09:31

Tak jak píše Sandra, pokud prcek nepolyká vzduch tak asi nemá potřebu si odřhnout. Já to dělám tak že v půlce kojení ho dám přes rameno to si odříhne jak starej chlap a pak pokračujem v pití. Ale když si neodříhne tak má pak bolení takže se fakt snažím aby ten vzduch šel pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.2.12 19:07

My jsme taky odříhávali do cca 5 měsíců v průběhu, pak už tolik vzduch nepolykala, takže nebylo potřeba, dnes stačí až na konci, ale říháme vždy :palec:

marmelada78 píše:
Tak jak píše Sandra, pokud prcek nepolyká vzduch tak asi nemá potřebu si odřhnout. Já to dělám tak že v půlce kojení ho dám přes rameno to si odříhne jak starej chlap a pak pokračujem v pití. Ale když si neodříhne tak má pak bolení takže se fakt snažím aby ten vzduch šel pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
22.2.12 20:43

A jaky mate techniky na odrihavani? Kdyz si ji dam na rameno nejde ji to krmim nutrilonem. moc dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.2.12 09:26
Janinka F píše:
A jaky mate techniky na odrihavani? Kdyz si ji dam na rameno nejde ji to krmim nutrilonem. moc dekuji za rady

Dát na tygříka nebo na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 14:34

Jestli můžu poradit. Mě to taky ze začátku nešlo odstřikávala jsem a dokrmovala sunarem. Myslím, že to je jedno jestli kojíte nebo ne ale to je jen můj názor :-) já dávala malou na rameno a bylo to k ničemu. Každý by si měl najít svůj způsob, já si malou vyzkoušela dát na hruď, sedla jsem si u toho a pěkně si odříhla teď to dělám pořád. Někdy jak jí tam chci přiložit tak už si ve vzpřímené poloze odříhne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure