Neodříhne si

145
19.2.12 17:19

Neodříhne si..

Ahoja, chtěla sem se zeptat, nenašla sem tu žádnou takovou diskuzi.. Mám doma drobečka (dnes je mi 23dnů :)) kojím ho,a nikdy si neodříhne..Teda někdy jo,ale jen jak má škytavku jinak opravdu máááálo kdy, skoro vůbec prostě..I když ho dám po kojení na rameno,nic se nestane,a většinou mi stejné u kojení usne takže už to ani nezkouším ho davat na to rameno…Je to normální?Dost se bojím,že se udusí zvratkami :( monitor dechu tež nemáme,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
19.2.12 17:21

Mě malá když byla kojená taky skoro neříhala a většinou jsem jí ani nebudila, musela jsem jí ale pak hlídat aby si neblinkla. Až když jsme přešli později na UM tak u něj ano..
Dr mi řekl, že to mám zkusit 5min a pokud nic, tak jí mám nechat spinkat ale hlídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.2.12 17:23

no jo hlídat, jenže to nemám ani v noci spát? já ho hlídám to je samozřejmost ale taky musím spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.2.12 17:24

Ahoj…
Co si vzpominam tak nam to taky neslo.. Ale bricho ho nebolelo..
Pak se mi osvedcilo ho treba v pulce piti vzit jen pod raminkama do svisly polohy normalne na kline a on si krknul a pak pokracoval v piti. Na rameni mi nikdy neodrihnul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

malej taky neodříhával,a doktorka mi řekla,že to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867

Moje starší děti také neříhaly, nejmladší ano :) Všechny byly stejně kojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
19.2.12 17:25

Nemusí si odříhnout, když má dobrou techniku sání, tak tu potřebu mít nemusí ;) moje dítě taky říhalo výjimečně… nijak neublinkával, tak jsem byla klidná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
19.2.12 17:28

Ahoj, když byl syn takhle malinký a kojený, taky si neodříhával. Vždycky jsem si ho položila na rameno, ale většinou marně, tak jsem ho pak položila na bok do postýlky a málokdy si ublinknul. Některé děti to tak prý mají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.2.12 17:33

a proc by musela? treba pije tak, ze nespolika zadny vzduch a proste nepotrebuje odrihnout. malemu to slo take jen obcas. vetsinou az kdyz se probudil a zvedla jsem ho. a ze by se zadusila zvratky, toho bych se vubec nebala. ze si nerihne, neznamena, ze si ublinkne. ublinkavat muze, i kdyz si odrihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.2.12 17:36

me by teda nenapadlo, ze bych mela dite nejak hlidat, kdyz si neodrihne :nevim:

Příspěvek upraven 19.02.12 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
19.2.12 17:36

Dcera nikdy neříhala už od porodnice, dr. mi řekl, že to nevadí, hlavně když nezvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
19.2.12 17:37

muj maly taky neodrihava,nekdy si rovnou ublinkne a v noci ho davam spat na bok a podepru ho aby se neperekulil na brisko…pry kojene deti,pokud nesaji hltave,tak neodrihavaji-tak mi to rekla nase doktorka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.2.12 17:38

dcera taky moc neříhala, přestala jsem to časem řešit, ničemu to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.2.12 18:04

Je to normální, syn si začal odříhávat až později, někdy snad před třetím měsícem myslím. Mohla jsem s ním dělat kotrmelce a nosit ho půl hodiny po bytě a stejně by to ke grcnutí nevedlo. Nevím, jaký vliv na to má kojení, ale syn byl od narození na UM a flašce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.2.12 18:05

My jsme taky poměrně dlouho neodříhávaly, ale myslím, že to bylo spíš tím, že jsem já nevěděla, jak přesně na to a hlavně jsem to nepokládala až za tak důležitý. Až když jsme se odříhávat naučily, hodně se nám zlepšily prdíky a bolení bříška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí