Nepravidelný tep srdce a let letadlem

26
22.7.25 09:21

Nepravidelný tep srdce a let letadlem

Ahoj, chtela bych se zeptat příští týden letím letadlem nějaký 2 hodiny a půl a mam nepravidelný tep, není to pořád, ale občas mívám nepravidelný tep. Kdysi jsem byla na kardiologii s tim, e ultrazvuk srdce v pořádku, měla jsem holtra na 24 hodin a vše ok i kdyz arytmii mi to nezachytilo, protože jsem ji zrovna neměla. Myslíte si, ze je riziko s tim létat, je to můj první let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5729
22.7.25 09:25

Myslím, zet bys spíš měla řešit ty úzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
22.7.25 09:35

Dcera ho má také nárazově nepravidelný. Jí to ale Holzer zachytil. Létat po konzultaci s kardiologem není problém. U tebe ale bude spíš příčina jinde, když Holter nepravidelnost nezjistil. Zvažovala jsi problémy s psychikou? Jinak jedinou validní odpověď na tvoji otázku ti dá ošetřující lékař, který zná tvoji celkovou anamnézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65309
22.7.25 09:40

Jaký je rozdíl mít chvíli nepravidelný tep v letadle nebo v autobuse. Já na to beru i léky a žádné omezení mi teda lékařka neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.7.25 09:43

@nozu ja mam nepravidelný tep od mala, uz od narození, není to psychikou, psychické problémy mam taky, ale to je vec vedlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.7.25 09:45

@vokishka spíš jde o to jak jsi ve výšce, tak se tam mění tlak, kdežto v autobuse tolik ne, neboť jsi u země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.7.25 09:46

@Lil Kitkatt to já řeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
22.7.25 10:39
@Annoonnyym píše: Více

Hele tak ten let prostě zkonzultuj s kardiologem. Dceři tu nepravidelnost objevili před 3 roky. Právě i těsně před odletem na dovolenou. Takže jsme měli vyjádření od primáře z dětského kardia v Motole, že odletět může. Jinak bych celou dovolenou bez mrknutí oka odpískala. Pokud máš problémy od dětství, tak jsi to spíš měla řešit před nákupem dovolené a ne chvilku před odletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí