Nepropustný chránič matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
29.11.24 00:05

Nepropustný chránič matrace

Ahoj, prosím o radu a zkušenosti. Sháním nepromokavý chránič matrace 90×200 nebo 180×200. Aby nešustil a zadržel i například noční pročůrání plenky apod. Jaký doporučíte? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Leontodon
29.11.24 00:11

Máme z Ikea a funguje jak má.

• Citovat
  • Upravit
450
29.11.24 01:31

Beru vzdycky z 4home, nejlepsi je asi bambus, ale mám i ten levandulovy a aloe. Dlouho schne, takze to chce mit aspon 2-3. Taky mame kvuli diteti aby jsme nemeli kdyztak znicenou matrac. Nesusti ani jeden a spi se na nich dobře.
Beru s těma gumickama, ať se mi dobře dává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.11.24 07:20

Máme z Emitexu, vydržel vždycky všechno, ty nejstarší máme 12 let a pořád v perfektním stavu. Nešustí, ta nepromokavá vrstva a vrchní froté se neodděluje ani po spoustě vyprání, nikde žádná dírka. Jsou ale dražší.
Zkusila jsem koupit i lacinější- v Lidlu nebo Penny a ty se brzo zničily- jednomu praskla ta nepropustná spodní vrstva, druhý šel taky brzy do koše- oddělila se nepropustná spodní vrstva od vrchní, takže šetření se tady fakt nevyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.11.24 07:56

Měli jsme z Ikea

• Citovat
  • Upravit
29.11.24 08:10

Taky Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6408
29.11.24 19:17

My máme z ikea, ale když jsme trénovali starší na noc bez plenky, tak to prostě nestačilo. Od té doby máme v zásobě PVC a na něj dáváme prostěradlo, klidně ještě deku jako mezikus. Zkrátka něco, co se snadno vypere. Sice i tak šustí, ale těch pár měsíců se to dá přežít. Hlavně jsme ho dávali k babičce, která má nové drahé matrace a nechtěli jsme je zničit. Hledala jsem, kde se dalo, ale nic lepšího, co by vydrželo opravdu hodně tekutiny jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.24 00:49

Mám chrániče na matrace z Jysku.
Jeden jsem ale koupil lepší z obchodu s nábytkem. Vypadá jako klasické natahovací prostěradlo, jen jr ze spodu pogumované. Kdybys měla zájem, můžu vyzjistit značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 10:46

Neměl by být žádný. Respektive ne pořád. Případně dávat jen při nějakých střevních chřipkách. Matrace má dýchat, těmito chrániči, jak na dětskou nebo i dospělou postel se matrace neventilují a hrozí přemnožení roztoči, plísně a podobné. My jsme dávali pod malou jen takovou tu čtvercovou plínku, která nepokrývala celou postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný