Neschopenka při potratu

Anonymní
28.9.19 08:51

neschopenka pri potratu

V pondeli jdu na 1. potratovou pilulku za 48 hodin na dalsi. Napise mi v nemocnici gynekolog v pondeli neschopenku?
Mam fyzicky narocnou praci.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17348
28.9.19 08:53
@Anonymní píše:
V pondeli jdu na 1. potratovou pilulku za 48 hodin na dalsi. Napise mi v nemocnici gynekolog v pondeli neschopenku?
Dekuji.

teoreticky myslím, že ano… prakticky nemám vůbec zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.9.19 08:59

Můžeš hodně krvácet, ani v kanclu bys s tím teoreticky nemohla fungovat, takže neschopenky jo, ale nevím, zda v nemocnici.
Krvácet můžeš ale i jako při běžné ms, to nikdo neví.
Tak to zvládni, no, nehezke období, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.9.19 09:01
@Anonymní píše:
Dekuji.

No me rekla lekarka ze neschopenku nepise ze si ma vzit zena dovolenou…ale asi to je vsude jinak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.9.19 09:11
@g.sandova píše:
Můžeš hodně krvácet, ani v kanclu bys s tím teoreticky nemohla fungovat, takže neschopenky jo, ale nevím, zda v nemocnici.
Krvácet můžeš ale i jako při běžné ms, to nikdo neví.
Tak to zvládni, no, nehezke období, vid?

Hodně nehezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 09:12

Já neschopenku neměla a to dělám fyzicky i psychicky náročnou práci, nikdo mi to nenabídl, ale ten den při druhé pilulce jsem měla volno, tím že dělám na směny a byla jsem za to ráda, protože jsem bolestma nemohla chodit, tak by bylo fajn se na to zeptat určitě, osobně bych to v práci rozhodně nedala

• Citovat
  • Upravit
466
28.9.19 09:13

@Annabela11 Já práve tolik dovolene nemam. Musim si ji schovat ted na podzimni prazdniny abych mohla byt s dcerou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.9.19 09:15
@Anonymní píše:
Já neschopenku neměla a to dělám fyzicky i psychicky náročnou práci, nikdo mi to nenabídl, ale ten den při druhé pilulce jsem měla volno, tím že dělám na směny a byla jsem za to ráda, protože jsem bolestma nemohla chodit, tak by bylo fajn se na to zeptat určitě, osobně bych to v práci rozhodně nedala

Kdyztak to uhraju u obvodního lekare na bolest zad. Myslim ze vic jak tyden nebude potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.9.19 09:23

@Miška68 myslím, že pár dnů, ani ne týden. Zeptej se, popřípadě se do horní se svým gynekologem nebo praktickým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17348
28.9.19 09:26

Když to tady tak čtu, tak se přikláním k tomu, že v nemocnici spíš ne… ale s obvoďákem by ses mohla domluvit… předem nevíš, jak Ti bude, ale neriskovala bych…
Zvládni to, pokud možno co nejvíc v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.9.19 09:33

Nechapu, jak muzou rict, ze si ma vzit zena dovolenou 8o asi mam vetsi stesti na gyndarku, obvodacku i lidi v nemocnici, protoze jsem se s takovym chovanim jeste nesetkala. Ja mela zamlkle tehotenstvi a kdyz se konecne schylovalo ke spontannimu potratu, moje gynekolozka mi automaticky vypsala neschopenku. Byla jsem na ni nakonec 2 tydny, abych se dala dohromady aspon trochu fyzicky i psychicky. Gyndarka mi nabizela klidne i tyden jeste navic. Proste pristup nebe a dudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.9.19 09:48

@VikiRiki Přesně… Hlavně vždyť to ty doktory nic nestojí :)

• Citovat
  • Upravit
26747
28.9.19 09:59
@VikiRiki píše:
Nechapu, jak muzou rict, ze si ma vzit zena dovolenou 8o asi mam vetsi stesti na gyndarku, obvodacku i lidi v nemocnici, protoze jsem se s takovym chovanim jeste nesetkala. Ja mela zamlkle tehotenstvi a kdyz se konecne schylovalo ke spontannimu potratu, moje gynekolozka mi automaticky vypsala neschopenku. Byla jsem na ni nakonec 2 tydny, abych se dala dohromady aspon trochu fyzicky i psychicky. Gyndarka mi nabizela klidne i tyden jeste navic. Proste pristup nebe a dudy…

No tak tohle zřejmě nebude ten případ zt… Taky mi ochotně nabízeli všude a jak dlouho budu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
28.9.19 10:03
@Bubla Bůčková píše:
No tak tohle zřejmě nebude ten případ zt… Taky mi ochotně nabízeli všude a jak dlouho budu potřebovat.

Mne ne. Dr. byl nastvanej, ze jsem si prosadila revizi a necekala jsem na spontanni. Vzala jsem si dovo, za par dni sla do prace a o doktorovi ztratila mineni.

• Citovat
  • Upravit
26747
28.9.19 10:11
@Poison Eve píše:
Mne ne. Dr. byl nastvanej, ze jsem si prosadila revizi a necekala jsem na spontanni. Vzala jsem si dovo, za par dni sla do prace a o doktorovi ztratila mineni.

Divný, mně tam hnali hned ten den. Ale jako nevadí mi, doma bych čekat na „tohle“ taky nechtěla. Jinak jsem měnila doktorku taky a u zubaře se mi změna vyplatila nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí