Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BohunkaP píše: Více
Však píšu hned v úvodním příspěvku, že už se nám potom nikdo neozval, takže ano, zeptala jsem se a dodnes bez odpovědi, takže jak mám komunikovat, když mi nikdo neodpoví? Opravdu tomu nerozumím a čekala bych zájem z obou stran
Jak tady ale čtu, je to asi běžné. Úplně malé děti nemáme a navíc jsme poptávali psy, u kterých bylo uvedeno, že se hodí k dětem.
@Silverine247 píše: Více
Všichni byli v depozitech, po doplnění informací s námi dál nikdo nekomunikoval, jiný kontakt než email, facebook nemáme
Asi jsme blázni.
@Ylber píše: Více
No tak tam prostě zavolej a zeptej se, v čem konkrétně ten problém byl, „ať vím, na čem jsem, abych to buď mohla změnit, jestli mi poradíte - nebo jestli to nejde, tak už vás neotravovala“… ![]()
Pokud tě to skutečně zajímá, tak se snad nespokojíš s tím, že ti někdo neodpovídá na e-mail… ![]()
@Markéta80 píše: Více
Nakonec to takhle vyřešíme, protože jsem chvílemi měla pocit, že chci adoptovat dítě, když žádali o fotky plotu i zahrady a kdo je majitelem nemovitosti, chybělo už jenom doložit daňové přiznání ![]()
Jak píšou výše, doporučuju spíše městský útulek než různá depozita a soukromé útulky.
Já to teda neznám u psů, ale u koček, ale předpokládám že situace je podobná.
Velká množina těchto zařízení jsou spíše byznys, vedou to lidi co nechtějí pracovat a ve velkém žebrají na veřejnosti o peníze. Pak je jejich záměrem aby bylo vidět velká urgence, a právě aby co nejméně lidí prošlo jejich sítem… posiluje to důvěryhodnost když mají reálné lidi které odmítli…
A to je městský útulek nebo nějaký soukromý. Rodiče mají psa z útulku a teda přišli, ukázali na psa, zaplatili dvě stovky a psa si odvezli. Ve smlouvě teda je, že si ho můžou přijít zkontrolovat, ale nikdy nikdo nedošel. Je to sice osm let, ale podmínky jsou pořád stejné. Můžeš chodit psa i jen tak venčit.
@BohunkaP píše: Více
Nemám telefonní kontakt, na webu ani facebooku číslo neuvádějí, tak co dělat víc? ![]()
@vokishka píše: Více
Vždyť píše, že nejsou kompetentní ani k venčení. Což je teda divný.
Je to spolek, mají depozitum a dočasky. Jak popisuješ, tak takhle jsme měli předchozího psa, několik návštěv, až jsme si ho odvezli, ale útulek už je pár let zrušený.
@HornyHippo píše: Více
Víš co, taky začínám mít ten pocit, co jsme poptávali prvního psa, je pod ním několik desítek příspěvků od lidí, jak by ho hned brali a proč ho nikdo nechce a jako to, že si ho ještě nikdo nevybral. Na základě téhle diskuze jsem si prošla víc příspěvků a zjistila jsem, že tam podobnou zkušenost napsalo víc lidí, takže dobrý aha moment ![]()
To mi nerikej, ze se neda dohledat telefonni cislo? Osobne tam zajet taky nejde? Je to nejake divne, nejedna se o nejaky podvod, kde by treba vybirali penize na psy, kteri tam ani ve skutecnosti nejsou?
@schnulla píše: Více
On to není klasický útulek, ale spolek zajišťující adopce psů, takže nevím, kde konkrétní pes je, psala jsem, že bychom se rádi seznámili, zašli za ním ho vyvenčit, poznat se a nic ![]()
a nemůžete jinam, někde do jiného města? Známí si tak odvezli z našeho útulku psa asi 200 km daleko, nebyl to problém.
@Silverine247 píše: Více
Opravdu ho nikde nevidím, podvod to nebude, jsou zjistitelné veškeré informace, je to legálně zapsaný spolek, to jsme si zjišťovali předem.
Budeme to řešit jinak, zajímalo mě, jestli se s tím někdo setkal, nebo se to po těch letech tak moc změnilo, přece jenom 12 let je hodně.