Nespavost v tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
13.7.06 14:22

Nespavost v tehotenstvi

Mam velky problem od zacatku tehotenstvi s nespavosti. Dari se mi usnout treba az ve 24h, ale nekdy i 1h a pozdeji, pritom rano vstavam v 6,30 do prace a to se mi chce desne spat. Jsem z toho uz docela nestastna, protoze se citim unavena. Pritom si jdu lehnout uz treba kolem 22h ci 23h. Mate nekdo nejakou radu alespon na malinke zlepseni? Diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
13.7.06 14:47

Ahoj, já Ti asi moc neporadím , jak na tu nespavost. Já jsem v těhotenství byla hrozně moc unavená a pořád bych jenom spala. A tak jsem to vyřešila tak, že jsem na začátku 5. měsíce nastoupila na dovolenou a pak na neschopenku, protože už se to prostě nedalo zvládat, vstávat o pěti do práce, dojíždět atd. A bylo mi daleko líp, spát jsem mohla , kdy jsem chtěla a prostě jsem si těhotenství užívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.7.06 15:05

spaní

Ahoj, a není to spíš teď tím horkem? Já (zatím :D ) těhotná nejsem, ale jak jsou ty vedra, tak taky nemůžu vůbec spát, přitom jinak jsem velkej spáč a usínám třeba u televizních novin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.7.06 15:07

Mozna i tim horkem, je fakt, ze predtim to bylo lepsi, ale ted posledni dny je to sileny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.7.06 15:15

ahoj,

já to měla tak od poloviny… pak se mihodně ulevilo když jsem v 28 tt přestala chodit do práce… usínala jsem kolem půlnoci a spinkala hezky do 11 hodin:o)))) a to až do porodu ani obrbřicho mi nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
13.7.06 16:25

já to znám, zkus si třeba lehnout, až přijdeš z práce a aspoň na chvilku zabrat, nebo si alespoň odpočinout. Já taky trpěla nespavostí, nějak to samo odeznělo na dovolené, tak snad to se to tobě taky brzo zlepší. Je fakt, že horko tomu nepřispívá.

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
13.7.06 23:28

Ahoj,
jestli Ti nevadí bylinky, poradila bych Ti čaj z meduňky. Je uklidňující, uvolňuje a uspává. Chutná tedy trošku „mýdlově“, nebo k čemu bych to přirovnala. Myslím, že by stačila i v sáčku. Já teda měla v sáčku i od kamarádky přímo vypěstované a usušené listy meduňky.
Ptala jsem se tehdy na to, a prý meduňka v těhotenství nevadí.
Ještě mi tenkrát jedna známá poradila těsně před usnutím namáčet celé předloktí střídavě v horké a studené vodě, a taky večerní procházku (samozřejmě ne sama! :roll: )
Hlavně si vzpomínám, že jsem si večer nesměla začít číst knížku. Jakmile jsem to udělala, tak jakkoli mě v „netěhotném“ stavu kniha uspává, v těhotenství mi způsobovala nespavost. Ale to má asi každý jinak.
tak pokud možno dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.7.06 07:25

Ahoj,
ted me tak napadlo co zkusit stary osvedceny recepr uz nasich babicek, teple mleko s trochou medu, nebo jestli med nemusis tak kakao teple. Kdyz o tom premyslim tak to teple mlicko i kdyz UM uspava i nasi malickou v postylce kdyz nemuze zabrat, tak na tom urcite neco bude :)))
Snad se ti to brzy upravi, ja jsem byla minule i toto tehu desne spava, ale ted mam s tou moji dracici trochu smulku - alespon kdyz lehnu tak hned upadnu do komatu :) Hodne stesti :D :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.7.06 09:45

Ahoj píďalko,
mě pomáhá teplá sprcha a sklenička teplýho mlíčka s medem na noc…je to babská rada, ale na mě zabírá, usnu hned…že se budím v noci každý dvě hodiny kvůli čůrání nebo mimískovým aktivitám je tak nějak věc druhá, ale s usínáním problém nemám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí