Neštovice dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
25.6.22 17:15

Neštovice dovolená

Holky, potřebuji poradit můj syn 5 let, vyskytli se mu ráno pupinky 25.6 začínající neštovice. Nechala jsem syna doma je to tak 14 ze školky a za 6 dni máme jet do Itálie za rodinou. Je to krátká doba? Nebo to zrušit je mi na nic.. syn měl oslavit narozeniny 3.7🥺 🥺u more..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
25.6.22 17:40

A nemůžete odjezd posunout? Podle mě je to dost brzo. Nejspíš ani nebude mít zaschlé pupínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
25.6.22 17:58

Moc nechápu údaje.. hlavně u těch, kteří potřebují radu, tak dotaz napíšou jak…

25.6 ma prvni pupinek.. co znamená „je to tak 14..“? Měl by být doma minimálně 10 dní a 10 den uvidíš, zda bude mít všechny zaschlé..jinak je infekční do posledního zaschlého pupínku.. máme je od včera, takže tohle mi řekla doktorka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.6.22 17:59

Nemůžu si pomoct, ale nedokážu se v tom zmateným dotazu vůbec zorientovat 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
8
25.6.22 18:22
@shadowbabe píše:
Nemůžu si pomoct, ale nedokážu se v tom zmateným dotazu vůbec zorientovat 🤷🏻‍♀️

Omlouvam se, jsem z toho zmatená..

Odedneska se mu objevili pupinky jak na brisku i na zádech. Ale včera nic nemel vše se rozjelo přes noc..

Jde mi Oto ze je asi brzo odjet na dovolenou 1.7..

Jsem z toho rozhozena a mrzí mě to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
25.6.22 18:26

Zrusila bych to hned. Moje dite melo pupinky na vsech myslitelnych i nemyslitelnych mistech, vypadalo hrozne a k tomu melo horecku. Dalsi dva dytny bude oslabeny a stejne byste s tim nemeli na slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.22 18:32

@mroe Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
25.6.22 18:34

@Anddy1111 zrušila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.22 18:34
@mroe Děkuji.
@nozu píše:
A nemůžete odjezd posunout? Podle mě je to dost brzo. Nejspíš ani nebude mít zaschlé pupínky.

Nejspíš ano, ale doufala jsem ze jo, ze bude mít zaschlé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.22 18:37
@Andělka55 píše:
Moc nechápu údaje.. hlavně u těch, kteří potřebují radu, tak dotaz napíšou jak…25.6 ma prvni pupinek.. co znamená „je to tak 14..“? Měl by být doma minimálně 10 dní a 10 den uvidíš, zda bude mít všechny zaschlé..jinak je infekční do posledního zaschlého pupínku.. máme je od včera, takže tohle mi řekla doktorka..

Omlouvám se, ze jsem to napsala nějak chaoticky.. ale jsem z toho rozhozena 1.7 jsme měli jet na dovolenou za rodinou do Itálie.. a dnes 25.6 se Mu rozjeli pupinky má brisku na zádech.. doufala jsem ze by se to nějak zvládli odjet ale nejspíš ne.. je mi to líto syn tam měl oslavit narozeniny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
25.6.22 18:38

Každopádně zrušit. Je nakažlivý a je nemocný 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.22 18:40
@Fiialka píše:
Každopádně zrušit. Je nakažlivý a je nemocný 😬

Děkuji za odezvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.6.22 18:59

Mi tam nepasovala ta 14 a školka :lol: Hele je to na pytel, velká škoda, ale zrušila bych to celé. Pokud nebudeš ohledně oslavy dělat haló ty, tak synovi to bude šumák. Vždyť se to dá posunout :hug: Dej tomu fakt čas, musí se uzdravit a nesmí na slunko. Pojedete pak ;)

• Citovat
  • Upravit
33018
25.6.22 19:08

Bude minimálně dalších 10 dní infekční. S nevyhojenymi neštovicemi nesmí na slunce. O tom, že je může mít lautr všude (jedno dítě vypadalo pár dní po výsevu fakt hrozně, obličej se mu v podstate slil do pupínků). Hodně děti má teploty a jsou celkově oslabene.

Takže chápu, že je to blbe, ale dovolenou zrus nebo přesun. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
25.6.22 19:18

Určitě to zruš. Dnes má pár pupínky, zítra jich může mít stovky a horečky k tomu. Posunula bych to klidně i o měsíc. 14 dní doma, pak ještě nesmí nějakou dobu na sluníčko, aby mu nezůstaly jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí