Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky dcera my chytla neštovice je ji 3roky má to opravdu všude i v pipince 3noci už nespime nevim jak ji mam už malé pomoc hodně pláče. Můžu nějakou radu děkují
Měli jsme teď, vydržte, u nás to 4. Den bylo už mnohem lepší a 5. Den už skoro dobré. Dávala jsem Nurofen a Panadol sirup, na střídačku, spíš na bolest než na teplotu, tu měl jen 3 dny. Ještě Fenistil kapky a Virasoothie gel. A hodně rozptylovat, pohádky, hračky..
Dcera je teď taky prodělala. Má necelé dva roky. Nejhorší jsou tak 4 dny, pak se to lepší, aspoň co se týče horeček. Nemazala jsem vůbec ničím. Jen jsem dávala fenistil kapky a v lékárně jsem na pipku koupila vysušujíci sprej a kupodivu se jí to zahojilo nejrychleji. Jinak byla bez plen, aby kůže dychala, což nevím, jestli je i váš problém. Ale vydržet, nic moc jiného.
@Aneta Jírová píše:
Byli jste s tím u praktického lékaře?
proč by s tím měli být u praktického lékaře? aby to tam dostalo co nejvíc lidí?
běž raději hledat ty kamarádky, a neraď v tématu, kterému nerozumíš ![]()
@v.honza píše:
Dobrý den maminky dcera my chytla neštovice je ji 3roky má to opravdu všude i v pipince 3noci už nespime nevim jak ji mam už malé pomoc hodně pláče. Můžu nějakou radu děkují
nám doktorka doporučila koupit Tano hermal, a Fenistil kapky
Mazala sem dceru Bodyfreshem a pak Měsíčkem, ale neměla je okolo pipiny, takže na tuhle oblast bych nemazala. Jinak můžeš Fenistil kapky, kdyžtak Nurofen apod. Hlavně nelézt osobně za Dr, nakazit ostatní fakt nechceš. Že ne ![]()
@v.honza píše:
@Jessica4 muzu prosim nazev spreje děkuji
Určitě, je to od značky Avène - Cicalfate. Je to vysušující a obnovující sprej pro podrážděnou pokožku se sklonem k mokvání. Určena pro kojence, děti i dospělé ![]()