Neštovice prosím?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22336
19.11.22 20:54
@Melodie91 píše:
Ja myslela spis kvuli ocr, nez s ditetem na prohlidku no

Jo, vidis. To je pravda. Jestli OCR potrebuje. Treba je na RD. Jinak je to radost. 14 dni mimo kolektiv a se 2 detmi treba mesic. Moji kluci to nastesti chytli naraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121

Jojo to budou ony, syn je má teď taky, nejdřív červené flíčky a pak se nalily tou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
@lucad77 píše:
To se ještě nevystavuje online?

Bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
19.11.22 20:56
@Oriseka píše:
Jo, vidis. To je pravda. Jestli OCR potrebuje. Treba je na RD. Jinak je to radost. 14 dni mimo kolektiv a se 2 detmi treba mesic. Moji kluci to nastesti chytli naraz.

jo, moje dítka to měla pěkně po sobě v době, kdy byl manžel služebně pryč a jezdil jen na víkend co 14 dní. Jeden rok a čtyři roky, červen. Fakt pěkný zážitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.11.22 20:56
@Oriseka píše:
Jo, vidis. To je pravda. Jestli OCR potrebuje. Treba je na RD. Jinak je to radost. 14 dni mimo kolektiv a se 2 detmi treba mesic. Moji kluci to nastesti chytli naraz.
@Oriseka píše:

@Oriseka jsem na RD naštěstí💋 jojo s tím počítám, ze to máme do Vánoc 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22336
19.11.22 21:02
@vokishka píše:
jo, moje dítka to měla pěkně po sobě v době, kdy byl manžel služebně pryč a jezdil jen na víkend co 14 dní. Jeden rok a čtyři roky, červen. Fakt pěkný zážitek

My si to taky vyzrali. Sice jen 14 dni, ale celkem nic moc prubeh. Horecky, kasel, bolesti ruznych casti tela. Triletaka jsem nosila po byte, protoze ho bolely nohy a krmila, protoze ho bolely ruce :zed:. Sama jsem byla taky nemocna, ale ne nestovice. Ty uz jsem mela, ale nejaka viroza-teplota, kasel atd. Mozna kluci meli tu virozu a nestovice dohromady, jestli je to mozne :think:. Druhy tyden uz dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
19.11.22 21:03

@Oriseka jo, jedna dcera měla taky hodně, i na šlapkách, nemohla ani chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.11.22 21:06
@Oriseka píše:

Kamoska, 2 deti..prvni nestovice a druhy hezky az po tech 20ti dnech, byla doma snad mesic a pul 🙈 my se mezitim videli x krat, protoze uz si myslela, ze jsou obe deti ok (jedno uz vyleceny, druhy nic) a stejne to dcera nechytla, tak to cekam kazdnym dnem ze skolky..,ale vic se bojim tech molusek, ja to mela jako dite, a to bylo peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
19.11.22 22:38
@kavenka píše:
Bohužel ne.

přesně - člověk to v dnešní době nechápe, naše dětská léčí po telefonu, ale pro očr samozřejmě k ní musím, dítě mezitím sedí v autě :,( :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22336
19.11.22 23:08
@stinga píše:
přesně - člověk to v dnešní době nechápe, naše dětská léčí po telefonu, ale pro očr samozřejmě k ní musím, dítě mezitím sedí v autě :,( :zed: :mrgreen:

Snad se to uz brzy taky prevede do elektronicke podoby. Nase pediatra celkem leci osobne, kdyz je to potreba. Ale muj obvodak, tak tomu zavolam, ze je mi blbe a on vystavi neschopenku a pak, ze uz je mi dobre a on ji zrusi. Mezitim mu treba poslu foto krku, jakoze to neni angina :lol:. Fakt vtipny. A kazdy se me pta, co rikal doktor, tak ten nerikal nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
20.11.22 00:12
@Melodie91 píše:
No, tak nestovice ve skolce, syn pupinky s tekutinou :think:,tam se to dost nabizi…ne vzdy jsou u nestovic horecky, nebo jine problemy..dala bych mu fenistil kapky na noc na spani, kdyby ho to treba melo svedit a rano uvidis, jestli jsou to nestovice, urcite jich bude rano vic..jeste by to mohly byt molusky, ale to jsou snad lepsi ty nestovice 🙈..uvidis zitra a v pondeli rano, jak se to vyvrbi, ale spis bych planovala doktorku, nez skolku :think:

Určitě s neštovicema nechodit k doktorce pokud nejsou komplikace. V čem by jim asi tak doktorka pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí