Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den tento pripad mě už hodně zajímal par let zpět a dnes se mi zobrazil ve zprávách a cely den si o něm zjišťuji informace. Pořad nevím co si myslet…jestli děti zabila a nebo to byla opravdu ta genetická mutace.Co myslíte vy?
těžko říct, je to dost složité a ani tou genetikou se zřejmě nic nevyloučí ani nepotvrdí
@vokishka píše:
těžko říct, je to dost složité a ani tou genetikou se zřejmě nic nevyloučí ani nepotvrdí
U jejích dcer se našla mutace, něco co způsobuje srdeční vady těžké, ale co chlapečci
dnes jsem i viděla dokument a tam byla jiná matka, která kvůli této mutaci/vadě ztratila syna asi 3 letého a říkala, že ji je líto Kathleen, že to nemohla ovlivnit a je ve vězení neprávem. Take vím, že jeden její syn měl potíže už od porodu, že nemohl zároveň polykat a dýchat
@Anonymní píše:
U jejích dcer se našla mutace, něco co způsobuje srdeční vady těžké, ale co chlapečcidnes jsem i viděla dokument a tam byla jiná matka, která kvůli této mutaci/vadě ztratila syna asi 3 letého a říkala, že ji je líto Kathleen, že to nemohla ovlivnit a je ve vězení neprávem. Take vím, že jeden její syn měl potíže už od porodu, že nemohl zároveň polykat a dýchat
tak zatím to soudci nestačilo. Proč anonymně?
Zatím ne, ale moc mě zajima jak se to bude vyvíjet.
Anonym protože tu mám rodinu a mají problém s tím, že se o tyto témata zajímám ![]()
Dobrý den tento pripad mě už hodně zajímal par let zpět a dnes se mi zobrazil ve zprávách a cely den si o něm zjišťuji informace. Pořad nevím co si myslet…jestli děti zabila a nebo to byla opravdu ta genetická mutace.
Co myslíte vy?