Nadměrné slintani u kojence

411
15.11.22 21:21

Nadmerne slintani u kojence

Maminky jdu si pro radu zda plasit či ne.
Dcera rok s pul, od vcera zvysenou teplotu, rostou ji 4 nahore i dole. Trochu kasel, ryma. Dnes mela uz horecku 38,8 a zacala plakat pri kojeni a strasne ale opravdu strasne slintat, ma porad ruku v puse a jakoby ji bolelo polykat. Jidlo jedla normalne. Svitila jsem ji do pusy a ma tam asi cepy, tak ze by angina? Cetla jsem, ze hodne deti slintaji u epiglotitidy, coz me vydesilo. Dcera ted spi, dycha normalne, jen ma otevrenou pusu, protoze ma ucpany nos. Chvilema se budi s placem, ale hned zase usne. A ted nevim zda budit a jet na pohotovost nebo cekat rano a jit k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
15.11.22 21:25

A dala jsi ji nurefon? Nebo proste neco na bolest? Ted ma jakou teplotu? Chapu ten stres, ale jestli spi a zabiraj leky na teplotu, tak bych vydrzela do rana k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.11.22 21:30

@Melodie91 Ano leky dostala a teplota ji po nich klesa. Tak snad to do rana zvladneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.11.22 21:37
@Lucie1793 píše:
@Melodie91 Ano leky dostala a teplota ji po nich klesa. Tak snad to do rana zvladneme.

Urcite to bude dobre 🙏 drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
15.11.22 22:06

A musí to slintání souviset s nemocí? Ruka v puse i slintání je u mimin normální. Případně, jak má ucpaný nos a snaží se dýchat pusou, je to tím zhoršené. Asi bych za tím nic jiného nehledala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.11.22 22:15

@prejeta_zaba Asi nemusi, ale zarazi me v jake je to mire, to jsou uplne provazy slin 😅 to jsem u ni jeste nezazila. Nic nespolkne ale vsechno jde ven. 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
15.11.22 22:21
@Lucie1793 píše:
@prejeta_zaba Asi nemusi, ale zarazi me v jake je to mire, to jsou uplne provazy slin 😅 to jsem u ni jeste nezazila. Nic nespolkne ale vsechno jde ven. 🤷🏽‍♀️

Kdysi davno, to mel takhle syn. Od pul roku tak do dvou let extrem. Vyrostl z toho :D
U nej to bylo zvetsenou nosni mandli, ze dychal pusou.
U vas to bude souviset s nemoci, zas to prejde. Angina to klidne muze byt. A nikde bych ji v noci nevlacela, pokud jde srazet horecka. Jen se nejspis moc nevyspite, ale to byva pri nemocich normalni.
At je brzo fit

• Citovat
  • Upravit
6061
16.11.22 00:15

Pokud tam není nějaká porucha dýchání nebo jiný život ohrožující stav, tak bych ji nechala normálně vyspat a ráno jela k praktikovi.
Jestli má angínu a bolí ji polykat, tak se snaží nepolykat, tudíž sliny tečou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí