Nesundám snubní prsten

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40405
15.11.24 07:55
@Anonymní píše: Více

Zkusila bych si schladit prsty ve studené vodě a pak natřít nějakým olejem a uvidíš. :)

Zvětšení bych neřešila, určitě zhubneš, pak to bude zase poznat na prstech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
15.11.24 07:56
@Klopotkova píše: Více

Tohle není pravda. Jednou jsme si omylem nasadila prsten určený na levou ruku na pravou, kterou mám větší. Tam to šlo, zpět ne, prst začal otíkat, jak jsem se snažila. Pak jsem našla metodu zubní nitě a šlo to. Náročně, ale šlo. Už jsme byla připravena jet za hasiči (ti to taky dělají), bylo to v sobotu večer a doma jsem neměla žádné vhodné náčiní.

https://www.blesk.cz/…-kleste.html

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 08:50
@free333 píše: Více

Díky, jen nějak nemyslím, že by se mi podařilo kdy dostat na váhu jako před prvním porodem. Vždy mi váha lítala, ale teď mám nejvíc za svůj život.

• Citovat
  • Upravit
59392
15.11.24 09:01

Asi zajít do zlatnictví jestli je šance ho dostat dolů nebo přicvaknout. před pár lety manžel musel taky přicvaknout prstýnek, bylo léto a prst natekl a nešlo to jinak. Roky byl schovaný a až minulý týden jsem zašla do zlatnictví na opravu a donesla i snubák na vyčištění. ten se leskne :palec: Tak manžel bude koukat že konečně je prstýnek opravený :lol:.V porodnici by mohl být problém kdyby mělo dojít k císaři. to vím že muselo vše z rukou dolů :? manžel snubák nesundavá a vím že když už tak s velkou námahou a prstýnek je dost křivý 8o. ale on ho nosí neustále. Já po svatbě si prstýnek nechávala zmenšovat, pak zase byl malý a momentálně sedí hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 09:11

V jednu chvíli už jsem myslela, že se zlatnictví nevyhnu, ale naštěstí se mi pod rouškou násilí podařil sundat.
Děkuji za rady. :)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
15.11.24 10:37
@Všechnoznám píše: Více

Ne vždy to jde a pokud prst oteče, tak je to i nebezpečné

• Citovat
  • Upravit
59392
15.11.24 10:46

tak to je super a časem uvidíš. Bud prsty zhubnou nebo necháš o kousek zvětšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
15.11.24 11:27

Reagovala jsme na tvoji původní reakci, kdy jsi psala, že pokud nejde mýdlem, nepůjde ani nití, což není prostě pravda - když to nejde mýdlem, může to jít nití.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 12:07

já jsem si na císaře snubní prsten nechala. sundat by šel, ale já jsem řekla, že ne, a nikomu to nevadilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 13:03

Pokud by mě začal prst bolet nebo modrat, tak to řeším už rovnou přes klenotnictví, aby ho šmikli. Ale jelikož v takové fázi jsem ještě nebyla, tak jsem chtěla zkusit cokoli jiného..
Podařilo se za pomoci zubní nitě a hodně oleje a pak trochu bolesti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.24 13:06

Kdyby mi šel sundat, tak to vůbec neřeším. :) Ale už to bylo moc a fakt bych nechtěla riskovat, že oteču ještě víc a budu mít akorát další zdravotní problémy s prstem.

• Citovat
  • Upravit
165
16.11.24 01:29

Já jsem takto ledovala ruku asi hodinu v kuse. Pak jsem hodně mydlila a povedlo se.

Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 08:23
@Ralzinka88 píše: Více

Už je dole. Samotné mýdlo by nepomohlo. Musela jsem použít nit a olej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex