Zdravím všechny.
Už asi rok a půl trpím neustálým se opakujícím se nálezem folikularní cysty o průměru cca. 3-7cm většinou. Teď mám pátou za toto období a nechce prasknout. Docela mě bolí, beru antikoncepci u které nemám měsíčky (beru jí 3 měsíc), myslíte, že je možnost, že cysta praskne i bez menstruace? Zatím se drží a opravdu mi znepříjmeňuje každý den, prostě jí pořád cítím, někdy je to lepší, někdy horší. Máte na to nějaké doporučení? Nejlépe jak jim třeba předcházet? S jednou jsem v lednu skončila na laparoskopii (průměr malé mandarinky) a měla jsme u 3 z 5 pichlý agolutin, no nechci na něj zase jít pokud máte ještě nějaké nápady ohledně tohoto tématu budu jen ráda. Doktorka to nějak neřeší než agolitinem, říkala že hormony to měly uklidnit no a nic…
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zdravím všechny.
pokud máte ještě nějaké nápady ohledně tohoto tématu budu jen ráda. Doktorka to nějak neřeší než agolitinem, říkala že hormony to měly uklidnit no a nic… 
Už asi rok a půl trpím neustálým se opakujícím se nálezem folikularní cysty o průměru cca. 3-7cm většinou. Teď mám pátou za toto období a nechce prasknout. Docela mě bolí, beru antikoncepci u které nemám měsíčky (beru jí 3 měsíc), myslíte, že je možnost, že cysta praskne i bez menstruace? Zatím se drží a opravdu mi znepříjmeňuje každý den, prostě jí pořád cítím, někdy je to lepší, někdy horší. Máte na to nějaké doporučení? Nejlépe jak jim třeba předcházet? S jednou jsem v lednu skončila na laparoskopii (průměr malé mandarinky) a měla jsme u 3 z 5 pichlý agolutin, no nechci na něj zase jít