Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co poševní antibiotika? Ty ti doktorka zkoušela předepsat?
@Rikk píše:
A co poševní antibiotika? Ty ti doktorka zkoušela předepsat?
Zatím ne, ale u gynekoložky budu teď jak doma, tak hádám, že i na ty dojde.. Jaké to jsou například?
To já fakt netusim hele. Nejsem doktor
rozhodně to ale bude na předpis, tak se zeptej na gynde
Zkusila bych 5 - 10 dní gynimun rapid a po něm 5 - 10 dní gynella flora.
@Okta píše:
Zkusila bych 5 - 10 dní gynimun rapid a po něm 5 - 10 dní gynella flora.
Gynimum jsem zkoušela, měla jsem po něm zelený výtok, který po skončení užívání přestal. Gynellu floru jsem nezkoušela.. Za to ale jiná probiotika s laktobacily ano, nepomohly.. Ale kdyby zase nezabraly léky od gynekoložky, můžu je zkusit a čekat na zázrak
Děkuji za typ
Gynimun rapid není gynimun protect. Gynella flora není to samé jako jiná probiotika s laktobacily. Všude je jiné složení, takže je potřeba zkoušet.
Holky, já už nevím co dál, jsem bezradná.. S kvasinkama mám problém od puberty, volně prodejné léčiva nezabíraly, ale pomohly mi ty od gynekoložky. Celý minulý rok jsem měla klid a to jsem se ani neomezovala v bazénech, sladkým, prostě nic a bylo to v pořádku. Problém začal tento rok v lednu, šla jsem na gyndu a předepsala mi Polygynax - nezabral, další návštěvu Lomexim + tablety na odplísnění organismu - nezabralo. Stěry z kultivace negativní, příští týden se mám zase stavit a asi se budou dělat další vyšetření.. Já už jsem vážně zoufalá, žádné svědění ani pálení nemám (trochu pálení po sexu jsem měla v lednu ze začátku, ale to se asi vyléčilo tím Polygynaxem a teď nemám žádné), prostě pouze výtok, takový hlenový, hrudkový.. Kvasinky to proto asi nebudou, byla jsem přeléčená globulema a i když jsem s přítelem spala s kondomem, zase hrudky, proto to ani není ním (přeléčený asi 10×..). Máte některá zkušenosti s tím, že jste si myslela, že máte kvasinky, ale nakonec to bylo úplně něco jiného? A za jakých stěrů vám to zjistili?
Ještě podotýkám, zkoušela jsem babské rady, plno léků z lékárny, výplachy, probiotika beru od ledna stále, omezení sladkého, probiotické tampóny, začala jsem používat neparfemované a bavlněné vložky.. Nic nic nic