Neustálé špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.3.18 11:53

Prosim o radu

Ahoj holky, mam ted 2 mesice problem a porad myslim na to nejhorsi. Uz 2 mesice krvacim a mám lehke bolesti v podbrisku.2× jsem byla u doktorky, udelala ultrazvuk, udelala testy z moci, krve, prohmatala prsa a udelala vyter, vse bylo v poradku. Akorad porad krvacim a pry to menstruace neni. Mela jsem cisarsky rez v roce 2012 u dcery, pred 2 lety muj syn prisel Na svet normalnim porodem a pred 5 mesici prisla na svet moje 2 dcera akutnim cisarskym rezem. Ha neberu.
Nevite cim to muze byt nebo nemela jste nejaka podobny Problem? Uz 10 dni beru femoston conti, ktery mi doktorka predepsala a nejak nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
12.4.19 11:29

Stálé špinění, HA a sex

Ahoj, od 17.3. kdy jsem zažila výlky nápor stresu, jsem začala špinit, do toho brala ATB., jinak beru HA Ewelien, kde se tablety nevynechávají. Střídalo se období klidu kdy jsem vůbec nešpinila. U gynekologa jsem byla nic nenašel. Ve středu jsme měli s manželem sex, ten večer jsem nešpinila, začalo mi to včera odpoledne a pokračuje také cejtím takové palení.. Stěr z šípku jsem měla u únoru a v pořádku. Máte někdo s tím zkušenosti, nevíte co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí