Neustálé špinění nebo slabé krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.24 11:34

Neustálé špinění nebo slabé krvácení

Zdravím všechny, mam problém a hledám nekoho kdo ma s podobnou situací zkušenosti.. poslední půl rok mám dlouhy a silnější menses, nicméně 10.9. jsem dostala ms ktera trvala 10 dni a pote nasledovalo spineni a to špinění trvá do dnes, jeden den min jeden zas vic a nebo ted posledny dny slabe ruzova krev, ale staci intimka. V dobe ms jsem prodelala i kovid. Na gynde jsem byla minulý tyden, dr podle ultrazvuku ze vse vporadku a jen ze mam vysokou sliznici. Hodila to na kovid plus na leky na tlak. At to resim s praktikem změnou leku na tlak. Nema nekdo nazor na tohle ci zkusenost? Spinit cele obdobi az treba do dalsi ms? Je to otravné, nyní me i poboliva pobrisek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24761
9.10.24 12:45

Kolik ti je?
myom by snad viděla (ti to umí způsobovat), dělala ti utz?
nebo trvat na hormonálním rozboru z krve…
tohle je obtěžující a omezující a oslabující..
zatím si aspoň kup železo a hořčík a víc odpočívej..

pokud mne gyndař odbyl (spíš přehlédl, ale bylo to vážné) nemilosrdně jsem ho i po letech vyměnila
zdraví máme jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 12:53

@Lucy75 bude mi 37.. no doufam ze by tam neco viděla kdyby neco.. ja byla uplne u nove dr a ro jsem si myslela ze bude lepsi nez stavajici. Ted mi bral odbery praktik tak uvidime jak to dopadne. Ale pokud budou problemy přetrvávat tak urcite ten hormonalni profil budu chtit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa