Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kolik ti je?
myom by snad viděla (ti to umí způsobovat), dělala ti utz?
nebo trvat na hormonálním rozboru z krve…
tohle je obtěžující a omezující a oslabující..
zatím si aspoň kup železo a hořčík a víc odpočívej..
pokud mne gyndař odbyl (spíš přehlédl, ale bylo to vážné) nemilosrdně jsem ho i po letech vyměnila
zdraví máme jen jedno…
@Lucy75 bude mi 37.. no doufam ze by tam neco viděla kdyby neco.. ja byla uplne u nove dr a ro jsem si myslela ze bude lepsi nez stavajici. Ted mi bral odbery praktik tak uvidime jak to dopadne. Ale pokud budou problemy přetrvávat tak urcite ten hormonalni profil budu chtit.
Zdravím všechny, mam problém a hledám nekoho kdo ma s podobnou situací zkušenosti.. poslední půl rok mám dlouhy a silnější menses, nicméně 10.9. jsem dostala ms ktera trvala 10 dni a pote nasledovalo spineni a to špinění trvá do dnes, jeden den min jeden zas vic a nebo ted posledny dny slabe ruzova krev, ale staci intimka. V dobe ms jsem prodelala i kovid. Na gynde jsem byla minulý tyden, dr podle ultrazvuku ze vse vporadku a jen ze mam vysokou sliznici. Hodila to na kovid plus na leky na tlak. At to resim s praktikem změnou leku na tlak. Nema nekdo nazor na tohle ci zkusenost? Spinit cele obdobi az treba do dalsi ms? Je to otravné, nyní me i poboliva pobrisek.