Nevím, co si myslet - těhotenský test

Anonymní
12.10.12 14:12

Nevím co si myslet,těhotenský test

Hezký den přeji, nevím co si o téhle situaci myslet?.Sex proběhl 4.9.,přerušovaná soulož, MS přišla v termínu 28.9. a měla normální průběh, ale já jsem vyplašená, že bych i přesto mohla být těhotná a tak jsem si dnes koupila těh. test a po nějaké době vylezla-slabě i druhá čárka. Ale podle výpočtu bych měla mít ovulaci, může to být zkresleno tou ovulací nebo se jedná o začátek těhotenství? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
12.10.12 14:16

Pokud jediná možnost otěhotnění byla v tom září, tak bys teď měla test pozitivní jak hrom si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
12.10.12 14:17

A k cemu je doktor. Dojdete si nekam na krev, priplatit si, ale budete mit jistotu. Jak ma kdo vedet, jestli je to tehu mnebo ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.12 14:20
@Pipet píše:
Pokud jediná možnost otěhotnění byla v tom září, tak bys teď měla test pozitivní jak hrom si myslím.

ano jen toho 4.9.,děkuji

• Citovat
  • Upravit
451
12.10.12 14:21

Ahojky, píšeš že by se jednalo o otěhotnění ze 4.9? Myslím si, že pokud bys otěhotněla už před víc než měsícem, tak čárka na těhotenském testu by byla už hodně silná. Teda já jsem to tak měla. Jedině, že by jsi otěhotněla někdy teď? Píšeš, že ti vylezla po nějaké době? Nevím co máš za test, ale skoro všude je napsáno, že po 5. minutách můžeš test zahodit :) Asi bych počkala pár dní a test si udělala znovu ať máš jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.12 14:23
@pichovak píše:
Ahojky, píšeš že by se jednalo o otěhotnění ze 4.9? Myslím si, že pokud bys otěhotněla už před víc než měsícem, tak čárka na těhotenském testu by byla už hodně silná. Teda já jsem to tak měla. Jedině, že by jsi otěhotněla někdy teď? Píšeš, že ti vylezla po nějaké době? Nevím co máš za test, ale skoro všude je napsáno, že po 5. minutách můžeš test zahodit :) Asi bych počkala pár dní a test si udělala znovu ať máš jistotu :)

nene test byl provedený dnes. koupila jsem si mamatest, zkusím ještě jeden a uvidíme, pak bych zašla k dr. díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.12 14:24
@Anonymní píše:
nene jiný sex nebly, test byl provedený dnes dopo. koupila jsem si mamatest, zkusím ještě jeden a uvidíme, pak bych zašla k dr. díky
  • Citovat
  • Upravit
12895
12.10.12 14:25

Myslím, že nejseš těhotná. Já měla sex 9.9. a už 14 dní mám čáru jako kráva. Ale zkus třeba ještě pozítří, za to nic nedáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
12.10.12 14:27

Přesně tak je tam nějaká doba aby se ti čárka ukázala pak už je"neplatný",ale jsou ženy který mají TT negativní a jsou i přez to těhu. Zašla bych do laborky na odběr jako samospátce a budeš vědět…

• Citovat
  • Upravit
451
12.10.12 14:27

Zkus zítra test zopakovat a uvidíš :) Jinak 100% jistotu budeš mít až po návštěvě doktora :) Já jsem otěhotněla přesně před měsícem takže někdy mezi 10 až 12.9. A čárku mám silnější než tu kontrolní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.10.12 14:31
@Anonymní píše:
Hezký den přeji, nevím co si o téhle situaci myslet?.Sex proběhl 4.9.,přerušovaná soulož, MS přišla v termínu 28.9. a měla normální průběh, ale já jsem vyplašená, že bych i přesto mohla být těhotná a tak jsem si dnes koupila těh. test a po nějaké době vylezla-slabě i druhá čárka. Ale podle výpočtu bych měla mít ovulaci, může to být zkresleno tou ovulací nebo se jedná o začátek těhotenství? Děkuji

jsi se na test dívala až po nějaké době?? Po jaké? Pokud to byla delší doba - 1,2,3… hodiny a víc, tak to už ten test není spolehlivý ;) Myslím, že v návodu, to je napsané… U mamatestu určitě.. Přečti si návod, m za pár dní udělej ještě test a pak uvidíš :nevim: Ale taky si myslím, že kdybys byla těhotná od toho 4.9., tak by tam byla druhá čárka dost silná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.12 14:32

Děkuji všem :kytka:,já jsem šílený plašan a je fakt, že už asi 2× se mi ukázal slabě pozitivní test v době kdy probíhala ovulace, tak jsem ze všeho jelen. V pondělí udělám ještě ten jeden a pak bych zašla k dr. nebo na ty odběry

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.12 14:34
@atominnka píše:
jsi se na test dívala až po nějaké době?? Po jaké? Pokud to byla delší doba - 1,2,3… hodiny a víc, tak to už ten test není spolehlivý ;) Myslím, že v návodu, to je napsané… U mamatestu určitě.. Přečti si návod, m za pár dní udělej ještě test a pak uvidíš :nevim: Ale taky si myslím, že kdybys byla těhotná od toho 4.9., tak by tam byla druhá čárka dost silná ;)

no asi zhruba ta hodinka, nevím přesně, vařila jsem atd..tak jsem nějak čas nesledovala

• Citovat
  • Upravit
22614
12.10.12 14:35
@Anonymní píše:
no asi zhruba ta hodinka, nevím přesně, vařila jsem atd..tak jsem nějak čas nesledovala

V nád¨vodu je asi 5minut(možná 10) a pak že už je test neplatný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.10.12 15:02
@Anonymní píše:
Děkuji všem :kytka:,já jsem šílený plašan a je fakt, že už asi 2× se mi ukázal slabě pozitivní test v době kdy probíhala ovulace, tak jsem ze všeho jelen. V pondělí udělám ještě ten jeden a pak bych zašla k dr. nebo na ty odběry

A nechceš ten test vyfotit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital