Zmatené výsledky i ultrazvuk, mohu i tak být těhotná?

6.5.25 11:39

Nevím jestli tehotna nebo ne

Ahoj holky, zakládám novou diskuzi a prosím o rychlé odpovědi!!

Můj problém je, že měsíčky poslední jsem dostala 3 března a skončili 7.

Nikdy se mi nestalo zpoždění měsíčků víc jak 2-5 dní. Teď dnes je to 31 dní myslím, prostě tak nějak.

Počkala jsem 14 dní a objednala se k lékaři, tam mi udělal ultrazvuk, řekl, že tam vidí malou černou tečku a vysokou sliznici hrozně moc vysokou. A že kontrola za týden. Za týden mi udělal jen ultrazvuk přes břicho ne spodkem a vzal krev. V tu dobu jsem měla čurající testy negativní a tudíž z krve, kterou mi bral taky. Měla jsem počka ted do 5.4. A jít na vyvolačku.

Za týden od té doby i když jsem se s tím smířila a přestala být na to upnutá, mi v hlavě něco říkalo, že je něco jinak. Z ničeho nic mi hlavou proběhlo, že bych si měla udělat poslední test pro svůj klid a klid mé duše, řekla jsem, že ne, otočím se a naproti mě poslední mamatest v coopu v obchodě, tak jsem si řekla jo dobrý udělám to naposled i přesto, že vím, že to bude negativní. A tam 2 čárky. Byla jsem zmatená a nechápající. Udělala jsem testů 6 a všechny pozitivní.

Hned ten den jsem jela do Břeclavi do nemocnice, nebo mě dva dny předtím bolelo břicho, aby bylo vše v pořádku, protože o mimi se snažíme už přes půl roku. Tam mi řekla doktorka, že vidí jen vysokou sliznici. Že to může být úplný začátek. Řekla jsem jí, o tom. Že mi nedávno bral doktor krev a že to bylo negativní, řekla že teprve teď by se to právě všechno mohlo ukazovat i v hcg, že když mi bral krev bylo brzo. A že mám zavolat svému a domluvit si s ním kontrolu. Můj mě chtěl vidět hned a byl překvapený, že jsou najednou testy pozitivní. Dnes mi bral krev, řekl že podle mojí poslední MS. Bych měla být ve 4 týdnu a že je divný že na ultrazvuku nic moc vidět nejde ( přidám fotku co viděl dnes na ultra. ) že je možné, že jsem do toho mohla přijít až teď a je to začátek a nebo můžu byt mimo děložně. Prosím poradte mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
6.5.25 12:15

Evidentně jsi měla později ovulaci, takže teď budeš muset počkat, jak se to bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.25 12:37

@Janli je tezke uz pres mesic nevedet co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.5.25 12:38

Jenže ono ti nic jinýho nezbyde. Nejde dělat nic než čekat, co se bude dít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.25 10:32

@Janli byla jsem ted na kontrole a řekl mi ze bud jsem do toho přišla teď a mam uplnej zacatek, nebo je moznost ze je to mimodelozne. 19 kontrola a tam se uvidi jestli teda dostanu karticki tehotenstkoi nebo ne ♥️ ale tehu podle krve jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí