Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zakládám novou diskuzi a prosím o rychlé odpovědi!!
Můj problém je, že měsíčky poslední jsem dostala 3 března a skončili 7.
Nikdy se mi nestalo zpoždění měsíčků víc jak 2-5 dní. Teď dnes je to 31 dní myslím, prostě tak nějak.
Počkala jsem 14 dní a objednala se k lékaři, tam mi udělal ultrazvuk, řekl, že tam vidí malou černou tečku a vysokou sliznici hrozně moc vysokou. A že kontrola za týden. Za týden mi udělal jen ultrazvuk přes břicho ne spodkem a vzal krev. V tu dobu jsem měla čurající testy negativní a tudíž z krve, kterou mi bral taky. Měla jsem počka ted do 5.4. A jít na vyvolačku.
Za týden od té doby i když jsem se s tím smířila a přestala být na to upnutá, mi v hlavě něco říkalo, že je něco jinak. Z ničeho nic mi hlavou proběhlo, že bych si měla udělat poslední test pro svůj klid a klid mé duše, řekla jsem, že ne, otočím se a naproti mě poslední mamatest v coopu v obchodě, tak jsem si řekla jo dobrý udělám to naposled i přesto, že vím, že to bude negativní. A tam 2 čárky. Byla jsem zmatená a nechápající. Udělala jsem testů 6 a všechny pozitivní.
Hned ten den jsem jela do Břeclavi do nemocnice, nebo mě dva dny předtím bolelo břicho, aby bylo vše v pořádku, protože o mimi se snažíme už přes půl roku. Tam mi řekla doktorka, že vidí jen vysokou sliznici. Že to může být úplný začátek. Řekla jsem jí, o tom. Že mi nedávno bral doktor krev a že to bylo negativní, řekla že teprve teď by se to právě všechno mohlo ukazovat i v hcg, že když mi bral krev bylo brzo. A že mám zavolat svému a domluvit si s ním kontrolu. Můj mě chtěl vidět hned a byl překvapený, že jsou najednou testy pozitivní. Dnes mi bral krev, řekl že podle mojí poslední MS. Bych měla být ve 4 týdnu a že je divný že na ultrazvuku nic moc vidět nejde ( přidám fotku co viděl dnes na ultra. ) že je možné, že jsem do toho mohla přijít až teď a je to začátek a nebo můžu byt mimo děložně. Prosím poradte mi.
Evidentně jsi měla později ovulaci, takže teď budeš muset počkat, jak se to bude vyvíjet.
Jenže ono ti nic jinýho nezbyde. Nejde dělat nic než čekat, co se bude dít dál.
@Janli byla jsem ted na kontrole a řekl mi ze bud jsem do toho přišla teď a mam uplnej zacatek, nebo je moznost ze je to mimodelozne. 19 kontrola a tam se uvidi jestli teda dostanu karticki tehotenstkoi nebo ne ♥️ ale tehu podle krve jsem.