Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano stres může mít vliv na MS - zpoždění. Osobně bych si uvědomila, jestli kolem ovulace byl sex (počítám, že ano, když tak přesně víš kdy byla ovulace) a podle toho udělala test. Možná bych počkala do pondělka, pak ten test udělala.
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebovala bych radu. Hned přejdu k věci, nyní jsem 32 dpo. Menstruace chodí v rozmení tří dnů pravidelně (28-30). Naposledy 30, předtím 29. (To jen, abyste byli v obraze.) Ovulaci jsem měla 15 dpo. Menstruační příznaky mám, ale samotné krvácení nikde. Dodám, že od 27 dpo jsem v hrozném stresu. Mohl by tento stres na to mít také vliv, či bych raději měla koupit test a testovat? Jak byste postupovali vy?
Děkuji za všechny rady a prosím o zachování anonymity.
nejspíš ten stres.. Jinak test můžeš udělat už teď, pokud by něco bylo, už se to nejspíš ukáže.
Dobrý den, potřebovala bych radu. Hned přejdu k věci, nyní jsem 32 dpo. Menstruace chodí v rozmení tří dnů pravidelně (28-30). Naposledy 30, předtím 29. (To jen, abyste byli v obraze.) Ovulaci jsem měla 15 dpo. Menstruační příznaky mám, ale samotné krvácení nikde. Dodám, že od 27 dpo jsem v hrozném stresu. Mohl by tento stres na to mít také vliv, či bych raději měla koupit test a testovat? Jak byste postupovali vy?
Děkuji za všechny rady a prosím o zachování anonymity.