Nevolnost u syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
389
5.9.21 21:21

Nevolnost u syna

Ahoj všem,
Prosím o rady nebo zkušenosti. Synovi 10 let se dnes udělalo špatně na pouti. Já u toho nebyla byl se svým tátou. Slezl ze skakacího hradu a prý za chvíli začal vidět rozmazaně a začalo mu pískat v uších byl prý bílej a pak se pozvracel trochu. Bylo horko, tak chápu tu nevolnost, ale nějak mi k tomu nesedí to vidění a pískání v uších. Pak byl po chvíli prý už v pohodě a ted´ večer je jako vždycky i normálně jí. Děkuji za zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2960
5.9.21 21:26

Je to nejspis z nizkeho tlaku. Stalo se mi parkrat presne to, co popisujes. Nic za tim nehledej, mozna i malo pil, do toho slunicko. Kdyz se tak stane, je dobre si hned lehnout a dat nohy nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.9.21 21:34

Taky s tím mám občas problém. Píská nebo hučí v uších a motá se hlava. Doktorka mi řekla že až se to bude zase dít, tak se mám opřít a jen koukat před sebe. Stačí chvilička a je mi zase dobře 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41752
6.9.21 10:44

Dcera to ma z nízkého tlaku. Hlavně když se moc nenají. Pak vidí i jen černo a v něm jiskřičky. Musí být chvíli opřená nebo si sednout. A jíst/pít, což je u ní problém (nemocný žaludek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí