Nevolnosti, co s tím?

Anonymní
4.2.16 19:17

Nevolnosti co s tim?

Ahoj, prosim o anonym, nechtela bych, aby vsichni vedeli o mych zdravotnich problemech. Jiz 3 mesice je mi spatne od zaludku, da se rict, ze po jidle se to trochu zlepsi, po dvou hodinach uz citim nevolnost a velke rihani. Spatne je mi i rano hned po probuzeni a musim si hodne odrihat, aby mi bylo lepe. Nevypozoroval jsem potravinu, ktere jsou horsi. Jeste mi asi mesic popichava pod levym zebrem, jakoby u zaludku az trochu dal pod zebra. Neni to zavisle po jidle. Popichava to nahodne behem dne.
Diky moc za rady
Ps.byla jsem na utz a krvi a nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
4.2.16 19:33

Určitě si zajdi na gastro. Z utz se případný zánět žaludku nedá zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.2.16 19:36

Určitě zajdi na gastro - možná Ti nedovírá ta klapka od žaludku (nevím jak se to přesně nazývá) taky jsem s tím měla problémy a nebo jak už se tu píše to může být zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.2.16 19:39
@Ginuš píše:
Určitě zajdi na gastro - možná Ti nedovírá ta klapka od žaludku (nevím jak se to přesně nazývá) taky jsem s tím měla problémy a nebo jak už se tu píše to může být zánět :nevim:

Reflux - ten by odpovídal tomu říhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.2.16 19:40
@Koty píše:
Reflux - ten by odpovídal tomu říhání.
:mrgreen: tak reflux věřím Ti :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 19:42

Popravde me napadla slinivka, akorat mi to prijde divny, jim -+ zdrave, alkohol malo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4346
4.2.16 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.2.16 19:49

Řekla bych, že na slinivku by přišli na utz :think: Na tom gastru ji podle mě taky zkontrolují. Průjem máš? Ten u zánětu slinivky bývá častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 19:58

Nene nemam

• Citovat
  • Upravit
15492
2.4.17 21:08

Občas mívám nevolnosti. Jak je přežít? Motá se mi hlava, chce se mi zvracet. Většinou se mi podaří nezvracet. Nedokážu nic sníst, všechno mi smrdí, nemůžu se k jídlu ani přiblížit. Jenže jak nejím, tak se mi postupně začne dělat špatně z hladu - jenže nedokážu nic sníst. Začarovaný kruh. Co jíte, aby se zklidnil žaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
2.4.17 21:11
@Sára 1 píše:
Občas mívám nevolnosti. Jak je přežít? Motá se mi hlava, chce se mi zvracet. Většinou se mi podaří nezvracet. Nedokážu nic sníst, všechno mi smrdí, nemůžu se k jídlu ani přiblížit. Jenže jak nejím, tak se mi postupně začne dělat špatně z hladu - jenže nedokážu nic sníst. Začarovaný kruh. Co jíte, aby se zklidnil žaludek?

Tak jestli jen obcas tak je to super, ne? :mrgreen: Ja je mam denne a jsem v 17tt. Nechut mam taky a k tomu casto zvracim. Delat se neda nic. Jem cekat az to přejde. Mně nezabralo vubec nic. Smiruju se, ze budu zvracet az do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
2.4.17 21:27

@Aotearoa Při prvním těhotenství jsem zvracela i před porodem. Bylo to strašný. Nemohla jsem kolikrát ani pohnout hlavou, abych se nepozvracela. Teď ale nejsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28894
2.4.17 21:43

Mám podobný problém už čtvrtý měsíc. Těhotná taky nejsem. Pomáhá mi jíst po soustech po celý den, občas ale nezvládám ani to a jím až třeba po poledni. Často mi bývá špatně i večer a mám problém se i navečeřet. Beru iberogast a probiotika, trošku to pomáhá, ale dobře mi není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
2.4.17 22:17

@Margery Iberogast neznám. Pokud to máš takhle dlouho, řešila jsi to u lékaře? Nepomáhá mi jíst po soustech, protože do sebe nedostanu nic. Kdysi mi pomáhaly jedny sušenky - trošku ten žaludek zklidnily. Teď mi vadí opravdu vše. Doufala jsem, že mi někdo něco poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28894
2.4.17 22:26

@Sára 1 byla jsem u praktického, ten tvrdí, že to mám určitě ze stresu, na gastru mě ale objednali aspon na gastroskopii, tak čekám na vyšetření :think:

Napadl mě ještě mátový nebo heřmánkový čaj, zkoušela jsem i fenyklový a zázvorový, trošku pomáhá cola… vyzkoušej, třeba ti něco aspon trošku zabere.

Já už z toho jídla taky moc nejím, první půlku dne nemůžu, pak mi většina jídel způsobí nadýmání a nevolnost, tak taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí