Next slevy 2014
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@luciekal jak tak koukám tak teprv přírůstek cekate, v těch lidí velikostech tak něco nakdete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek jojo zatím teda nevíme pohlaví tak uvidíme…chtěla bych ty malé možná se jen mrkneme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky nevite kdy zacinaji vyprodeje v Nextu ted po Vanocich
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se dnes byla ptát v olympii v brně v nextu a začínají od zítra od 8 hod. Jdu poprvé tak jsem zvědavá co to bude za nával i když v brně ta prodejna je malá a moc tam tech věcí nemají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak ja to zitra taky zkusim, bud Arkady nebo Chodov.Nema stim nekdo zkusenost?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladunka1 jak jsi dopadla? My byli v brně a byli jsme tam od 8-14hod. Byl to masakr to jsem nečekala. Ale byli jsme poprve a obkoukli jsme jak to budeme praktikovat priste. Ale jsem rada mam krasne nove obleceni za cenu pouziteho. Ale asi to neni pro kazdeho takovej maskr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Priste uz tam nejdu vzdala sem to kdyz jsem videla frontu k pokladne a ty narvany tasky zensky blaznivy
radsi si to koupim za plnou cenu pres internet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladunka1 tak tedy podle fotky z prahy je brno prd i když taková fronta na pokladnu tam byla také, ale vše uvnitř prodejny před prodejnou jen čekající tatínci a děti. Ale jak jsem psala v brně ta prodejna nebude tak velká jak v praze. Ja tam přilítla hned po otevíračce mezi prvními ale jak jsem se neorientovala tak jsem sla ke spatnym regalum naštěstí se mnou byla i moje máma tak jsme společně ulovili co jsem potřebovala koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra začínají aspoň v Praze na arkadach, ale to bude asi všude stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se zeptat, kolika % jsou zhruba ty slevy? Chystáme se v sobotu, ale jestli je výprodej i od zítřka, tak to asi vyhrotíme. Je to i v Brně, nebo pouze v Praze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit