Dívčí plavky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dívčí plavky
Ahojky,
Holky potřebuji vaše rady a nápady! ![]()
Moje dcera (15) potřebuje za dva týdny plavky kvůli výletu a potom na léto prostě tak celkově a já jsem si řekla že bych jí je zrovna koupila k narozeninám.
Což o to plavek je všude dost a pěkných ale já potřebuji aby splňovali podmínky.
Hlavně aby byli praktické na nošení a ne že když skočí do bazén plavky spadnou
aby byli dvoudílné a teď hlavní bod! Na její věk je opravdu drobná takže asi největší dětskou velikost nebo nejmenší dámskou. To by šlo jenomže jaký vršek? Ona má velikost tak 65A a jen z toho má chudák mindrák že má oproti svým spolužačkám malá prsa a to hodně. V našem věku by jsme nad tím mávli rukou ale to skoro šesnácti letý holce nevysvětlíte a já jí i samozřejmě chápu že jí je to trapný a líto že ještě nemá taková prsa jako holky kolem ní. Měla jsem podobný problém a každá si to snad v mládí s něčím na svém těle zažila a prsa to je zrovna taková věc ve které jí opravdu chápu
Takže vršek který by na ní vypadal hezky a byl praktický pro takovou slečnu.
Spodek plavek může být jako šortky to vím že se jí líbí jako takovej dodatek tak kdyby jste o něčem věděli budu ráda! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mh měla jsem napad, vršek jiný a spoedej jiný, mysella jsem tak že vrš
no tak to neívm, nápad jsem měla ale ten jsem zavrhla že stejně neprojde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 v dobrých obchodech si vybereš zvlášť spodek, zvlášť vršek, ale tahle možnost je např i v New Yorkeru a pod.. Potom - aby jí nic nepadalo, zvolte vršek, který má ramínka křížem - křížení za krkem - nebudou jí padat ramínka. A koupila bych jí rozhodně push-up, není problém i v této velikosti
Prolezla bych ty mladé módy ala teranova, new yorker a pod. Vyzkoušíte různé modely, není fakt problém kombinace jiné č. spodní části, jiné vrchní atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se tak jsem to myslela já, ale měla jsem strach, jestli nebude jediná, takže souhlasím s nimi vršek jiný, spodek jiný, a myslím si, že nemá cenu drahé plavky, protože stejně ještě vyroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 píše:
Ahojky,
Holky potřebuji vaše rady a nápady!
Moje dcera (15) potřebuje za dva týdny plavky kvůli výletu a potom na léto prostě tak celkově a já jsem si řekla že bych jí je zrovna koupila k narozeninám.
Což o to plavek je všude dost a pěkných ale já potřebuji aby splňovali podmínky.Hlavně aby byli praktické na nošení a ne že když skočí do bazén plavky spadnouaby byli dvoudílné a teď hlavní bod! Na její věk je opravdu drobná takže asi největší dětskou velikost nebo nejmenší dámskou. To by šlo jenomže jaký vršek? Ona má velikost tak 65A a jen z toho má chudák mindrák že má oproti svým spolužačkám malá prsa a to hodně. V našem věku by jsme nad tím mávli rukou ale to skoro šesnácti letý holce nevysvětlíte a já jí i samozřejmě chápu že jí je to trapný a líto že ještě nemá taková prsa jako holky kolem ní. Měla jsem podobný problém a každá si to snad v mládí s něčím na svém těle zažila a prsa to je zrovna taková věc ve které jí opravdu chápu
Takže vršek který by na ní vypadal hezky a byl praktický pro takovou slečnu.
Spodek plavek může být jako šortky to vím že se jí líbí jako takovej dodatek tak kdyby jste o něčem věděli budu ráda!
Kouknite do Calzedonia. Ja kupuju plavky jen tam a poradi vam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně tady nejde tak o to koupit spodek a vršek zvlášť to mi je jasné že to jde i když momentálně nejsem někde kde bych měla možnost těchto obchodů ale spíš nevím jakou tu podprsenku =)
Já našla krásnou kombinaci v našem Litexu ale tam za tu kombinaci dám skoro tisíc korun
mám ten katalog doma s cenama a je to teda hrůza
Myslela jsem spodek ty kraťásky té krajní modelky a podprsenku té druhé zleva.
Příspěvek upraven 26.05.14 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud má malá prsa, tak jí kup plavky, aby měli vystuženou podprsenku, pak se jí prsa o něco zvětší
A pak koupit jiný spodek a jiný vršek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
@martina.se tak jsem to myslela já, ale měla jsem strach, jestli nebude jediná, takže souhlasím s nimi vršek jiný, spodek jiný, a myslím si, že nemá cenu drahé plavky, protože stejně ještě vyroste
dá se pořídit úplně v pohodě…
já si to kupuju taky tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 píše:Mně tady nejde tak o to koupit spodek a vršek zvlášť to mi je jasné že to jde i když momentálně nejsem někde kde bych měla možnost těchto obchodů ale spíš nevím jakou tu podprsenku =)
Já našla krásnou kombinaci v našem Litexu ale tam za tu kombinaci dám skoro tisíc korun![]()
mám ten katalog doma s cenama a je to teda hrůza
Myslela jsem spodek ty kraťásky té krajní modelky a podprsenku té druhé zleva.Příspěvek upraven 26.05.14 v 17:15
V te Calzedonii je maji kolem 500-600
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 nevím, jestli Ti z toho Litexu dorazí tak brzy
/tedy pokud objednáváš z katalogu/.. ale ten vršek fakt vystužený. A spodní část si může zvolit jakou chce, jestli kraťásky či co jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Kouknite do Calzedonia. Ja kupuju plavky jen tam a poradi vam.
souhlasím…mají tam krásné plavky…a co se mi teda líbí, mají stejné plavky pro maminku a stejné pro dceru…
Měli jsme s Eliškou totožné plavky…já teda push up…ona normální trojúhelníčky, ale látka, motiv, šňůrky a korálky/ozdoby stejný…
- Citovat
- Upravit
@friedlova007 ještě co se týče cen - v new yorkeru jsou kolem 200 za spodek a 300 za vršek, seženeš i levnější, i dražší. Záleží, co přesně vyberete..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se U nás je kamenný obchod a jsou krásný ale mám dávat za tokový plavky tisíc? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
souhlasím…mají tam krásné plavky…a co se mi teda líbí, mají stejné plavky pro maminku a stejné pro dceru…Měli jsme s Eliškou totožné plavky…já teda push up…ona normální trojúhelníčky, ale látka, motiv, šňůrky a korálky/ozdoby stejný…
Tak toho jsem si nevsimla
.
Tak to budeme vsechny tri v lete asi ve stejnokroji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit