Second-hand pro dospělé - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
second-hand pro dospělé - Praha
Milé maminy, nemáte některá tip na dobrý sekáček pro dospělé. Jsme z Prahy 8, ale můžete napsat i jinde. Jeden pěkný je ve Vršovicích - Hogo Fogo, ale to mám teď trochu daleko… Předem díky, třeba se tu inspiruje i někdo další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cela rada peknych sekacku je na Ipaku na hlavni silnici, krasne vecicky a levne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlas, na Belgické (nebo to je Bruselská?) u I. P.Pavlova je jich hodně těch sekáčů - aspoň 4 blízko sebe. Nedaleko odsud - Slovanská ul. - je sekáč Max, kde berou hlavně oblečení pro dospělé do komisního prodeje. Další pěkný sekáč byl na Žižkově u tram. zast. Biskupcova. Ještě jeden, kde berou dospělácké do komise a mají tudíž pěkné věci (berou pouze sezónní věci, max. rok dva staré) je na Praze 2, blízko Revmat. ústavu - Yvonne. Jsem taky z Phy 8, ale občas do zmíněných juknu. Nedávno jsem viděla u metra Vysočanská obrovský sekáč, ale neměla jsem čas se tam podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím do Textil house http://www.textilehouse.net/
mají pobočky po celé Praze, jsem z Vršovic tak to mám kousek… a musím říct, že to tam mají super… je dobrý si sledovat kdy třeba mají akce - začátkem měsíce mývají vždy novou kolekci a po cca 14 dnech už jdou s cenou dolů třeba 50% na vše, pak vše za 90, 75,60,50 a končí někde na 15
já chodím dost často když mají právě ty slevy a vyberu si vždy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Second hand Praha
Holky jedu do Prahy a chtěla bych si nakoupit v second handu. Jaký byste mi doporučili? Ideálně s adresou, ať vím kde jít. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit