Mám koupit "plné boty"?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
779
17.5.14 07:16

Mám koupit "plné boty"?

Dobré sobotní ráno. Letos v březnu jsem Sáře koupila první „plné“ kotníčkové boty. Už jí jsou malé a tak jsem jí koupila sandálky ( plná pata i špička, po stranách díry) a ted nevím jestli využije i „plné boty“. Noha jí rychle roste, blíží se léto. Myslíte, že užije i normální plné boty nebo si na léto vystačíme s tím co jsem jí ted koupila plus gumáky. Není to úplně levná záležitost, tak nevím. Poradíte prosím. Děkuji a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
17.5.14 07:23

A co ji das na nohu, kdyz v lete bude patnact stupnu? Ty bys pres leto vydrzela jen v sandalech, nikdy neobujes kecky nebo baleriny? Nebo ji v takovych dnech nasadis gumaky na cely den? Ne nadarmo se tem plnym botam rika celorocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.5.14 07:25

@jessikka No to jsem přesně potřebovala vědět, jasně pravda děkuji. Mě to napadlo včera jestli kupovat či ne, jelikož bylo právě těch 15 st. a sousedka dítěti dala právě něco na ten způsob jako já včera koupila a říkala mi, že si s tím vystačí :think:

Příspěvek upraven 17.05.14 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 07:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.5.14 07:31

Určitě i celoroční. Jednak i v létě může být dost zima, jednak jedny botičky může zmáčet a bude potřebovat druhé.
Levná záležitost to není, ale to dnes není skoor nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
17.5.14 07:40

Taky bych koupila i plne. Jedte muze byt chladno. Jinak pocitej, ze s tim do konce leta nevystacis a budes to kupovat jeste jednou. Jinak moje deti se vetsinou v lete ze sandalu nevyzuji. K tomu maji jeste platene tenisky. Ale jsou poddtatne starsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 07:43

Jinak krome gumaku a celorocnich kozenych ma syn jeste platene kecky. Uz ted bylo par dni, kdy mi prislo na kotnickove kozene mic horko, ale na sandalky jeste zima. Tak jsem poridila platenky. Sandalky teprve budeme kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.5.14 07:46

Bohužel bez celobotek to přes léto nevydržíte. Být tebou tak koupím opět kotníčkové, nemusi to být zrovna superfity. Existují i jiné kvalitní značky, kde je cena kolem 700 Kč (Protetika, Fare…). Nezávidím ti tu rychle rostoucí nožku. Každopádně rozhodně bych neriskovala na botách šetřit (obzvlášť těch prvních).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.5.14 07:52

Moc všem děkuji, jste laskavé. No první velikost vydržela cca.2 měsíce. Tak proto jsem i trochu váhala, měla Fare a jsou super. Tak holt koupíme další. Ještě jednou pěkně děkuji a krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.5.14 07:55

@maminka159 děkuji za odkaz, koukala jsem a ty co jsem Sáře kupovala tam mají o mnoho levněji než jsem je koupila v obchodě. děkuji ted už vím co jí sedí, tak možná koupím i přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.14 07:59

Jonap a Pegres taky mají levnější (ale kvalitní) boty. Jen to není žádná velká paráda, ale funkci splní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.5.14 08:07

@Pipet děkuji mrknu i na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
17.5.14 08:07

Můj syn má na léto dvoje celoroční - jedny do města, jedny na lítačku na zahradu, po vesnici, jedny plátěnky Befado a jedny sandále :D Myslím, že ještě jedny pevné určitě dcera užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 08:08

Já jsem celoročky Superfity kupovala za 880. Sice žádná láce, ale 1200 to není. Paní mi říkala, že mají na ty menší čísla snad nějaké dotace, proto mezi nimi a třeba FARE není takový rozdíl (kamarádka kupovala kožené FARE za 770). Ale ve větších velikostech je to pak mazec.
Někdy mám pocit, že některé obchody mají Superfit předražené až u nich, protože je to prostě Superfit.

Jsou to tyto, jen v jiné barvě, šedo-žluté.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 08:10

Ještě dodám, že tyto první nosil celých 5 týdnů. Ale byla jsme s nima tak spokojená, že jsem koupila ty samé o velikost větší. Suprfitky mají jenu výhodu - dají se slušně prodat. Já je ale ušetřím pro druhátko, protože v březnu s nimi fakt moc nenachodil jsou netknuté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat