Legínky z Lidlu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Legínky z Lidlu
Ahoj holky, nebydlí tu někdo v blízkosti Lidlu a byl by ochoten mi tam koupit a poslat legíny? včera začínala akce a mamka mi tam koupila moc veliké
a ty na Vikču už jsou vyprodané…nenašla by se tady nějaká dobrá duše, co by mi je poslala? Jsou úžasný ![]()
Děkuju, moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V jake velikosti? Ja na stejne starou holcicku dnes kupovala 98/104 (meri kolem 90 cm) a teda mohly by byt o 5 cm kratsi, ale ona to doroste. V tehle velikosti u nas byly temer vyprodane, 86/92 tu meli jeste dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Večer jedu do Lidlu, jaké leginky jakou velikost? Pokud budou, klidně koupím a pošlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to by bylo luxusní
potřebujeme 98/104, z toho letáku bych chtěla ty proužkované s těma tmavě růžovýma, přiložím foto
u nás je to beznadějný, taky mají jen ty malý…
http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
to světlé provedení mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Iffka, mohla bys mi koupit 1balení? peníze s poštovným samozřejmě pošlu předem na účet, když neseženeš, oslovím Maaxina ![]()
Příspěvek upraven 13.05.14 v 15:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
V jake velikosti? Ja na stejne starou holcicku dnes kupovala 98/104 (meri kolem 90 cm) a teda mohly by byt o 5 cm kratsi, ale ona to doroste. V tehle velikosti u nas byly temer vyprodane, 86/92 tu meli jeste dost.
ty malé tady taky mají, naše holky jsou stejně velký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře, takže dvě balení proužkaté/růžové vel 98/104 jedny za 129,–, jo? kdyby nebyly tyhle, ty světlé nechceš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mája B píše:
Holky, to by bylo luxusnípotřebujeme 98/104, z toho letáku bych chtěla ty proužkované s těma tmavě růžovýma, přiložím foto
u nás je to beznadějný, taky mají jen ty malý…
http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
to světlé provedení mám
Včera dopoledne jsem byla koupit přesně tyhle legínky (velikost 98/104 - musela jsem hodně hledat, v téhle velikosti byla spíš ta druhá sada). Mám z nich velkou radost. Doufám, že se povede a taky je budeš mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit