Přešití podprsenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
12.5.14 12:38

přešití podprsenky

Ahoj, chci se zeptat, co jste z Prahy, nemáte tip na dobrou švadlenu, s normál. cenama, která by mě u podprsenek zúžila obvod a ramínka? Mám velký prsa a pod tou tíhou se to za nějaký čas vždycky, poměrně rychle, vytahá. Anebo, jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
12.5.14 12:48

Koupila bych si kvalitní prádlo, který se nevytahá, já mám sice B (teda po dítěti C), ale moje máma má F a než jsem ji jednou donutila si koupit opravdu kvalitní podprsenku, tak si myslela, že je normální, že se podprsenky vytahají a že má zapínání na lopatkách 8o. Kupuje si zmenšovací podprsenky v Triumphu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.5.14 13:08

Já si kupuju kvalitní podprsenky Triumph, Timo atd a stává se mi to taky, obvod po čase prostě povolí. Když jsem to říkala prodavačce, tak mi bylo řečeno, že je to prostě úděl velkých prsou, tou tíhou se to vytahá. A to si kupuju preventivně obvod o něco menší, ze začátku mám zapínání na prvních háčcích a časem se to posune na poslední. Peru v rukách, bez aviváže, ale stejně bych pak mohla vzít k sobě podnájemníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.5.14 13:15
@krakatice píše:
Koupila bych si kvalitní prádlo, který se nevytahá, já mám sice B (teda po dítěti C), ale moje máma má F a než jsem ji jednou donutila si koupit opravdu kvalitní podprsenku, tak si myslela, že je normální, že se podprsenky vytahají a že má zapínání na lopatkách 8o. Kupuje si zmenšovací podprsenky v Triumphu.

kupuju se kvalitní, vytahá se plus mám menší obvod ve vztahu k vel. kosticku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:26

Hele, radím nějaký fakt kvalitní obchod (a nemyslím Triumph nebo Timo). Tam seženeš i hodně malý obvod na velký košíček. Případně ti podprdu zdarma upraví. Značky jako Curvy Kate, Panache, Ewa Michalak, Comexim, Freya… se nikdy nevytahají tolik, aby nezabrala úprava jen pomocí posunutí zapnutí vzadu na jiný háček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:28

Jinak mám 70 F-G a u těchto značek seženu vždy. Mnohé mají číslování od 60, některé i 55.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.5.14 13:28

V Praze je asi nejprofláknutěší Le Chaton Heleny Konarovské, pokud nebudou mít tam, tak už asi nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:30

@krakatice Je sice nejprofláknuější, ale toť vše. Zrovna tak jsou dobré třeba Bra Expert, Caresse nabo Spravna podprsenka. A navíc se tam k vám chovají fakt slušně, ne vulgárně jak zmíněná paní. Rozumí tomu úplně stejně. A podprdy mají tak za polovic ceny.
Halt marketing je šemocný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.5.14 13:30

Ahoj, moje tchýně šila celý život spodní prádlo, stále šije, pokud chceš, zjistím, zda by Ti to upravila, určitě bude levnější než v salonu, je z Prahy 9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.5.14 13:47
@sobesin píše:
Ahoj, moje tchýně šila celý život spodní prádlo, stále šije, pokud chceš, zjistím, zda by Ti to upravila, určitě bude levnější než v salonu, je z Prahy 9…

děkuju, zeptej, fakt by mi to bodlo, uz jsem Ti napsala i do vzkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.5.14 13:47
@jessikka píše:
Hele, radím nějaký fakt kvalitní obchod (a nemyslím Triumph nebo Timo). Tam seženeš i hodně malý obvod na velký košíček. Případně ti podprdu zdarma upraví. Značky jako Curvy Kate, Panache, Ewa Michalak, Comexim, Freya… se nikdy nevytahají tolik, aby nezabrala úprava jen pomocí posunutí zapnutí vzadu na jiný háček.

panache mám, myslím, sportovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:58

@tasa Tyhle obchody považují sportovku Panache za nejlepší ze sportovek vůbec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.5.14 14:03

@jessikka Díky, tím, že jsem měla B (a to jen při hlubokým nádechu), jsem pro sebe podprsenky nikdy moc neřešila, dokonce jsem většinou chodila bez, jsem byla asi trošku mimo mísu. Jinak v těhotenství, kdy jsem skončila na velikosti 75D, jsem si kupovala podprsenky v Drážďanech v Karlstadtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 14:06

@krakatice Já jsem teď těhotná, už se mi pomalu zvětšuje obvod, takže moje podrprdy, které tím, jak se trošku vytáhly a nosila jsme je „víc utažené“, jsem už opět začala nosit na poslední háček. A i to už teď škrtí. Tak už nosím i jednu epesní kojící zn. Hot Milk a uvažuju, že si ještě jednu koupím. To pohodlí je neuvěřitelné!!!
Hot Milk (a teda možná i jiné, nemám zkušenost) má šest řad háčků vzadu, takže problémy s velikostí obvodu nehrozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat