Sedí velikost kratasu F&F ?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2411
4.5.14 11:41

Sedi velikost kratasu F&F ?

Holky, objednavam prave obleceni pro syna z UK stranek F&F a chtela bych pro nej tyto kratasky, viz.foto - vim, ze se prodavaji i u nas, tak sem se chtela zeptat, zda velikost sedi, jelikoz v hodnoceni na UK webu vidim jen jedno a to, ze jsou pry moc velke. Jenze jedno hodnoceni mi moc nerekne a do Tesca nejdu za nic na svete.

Me F&F velikostne odpovida, ale ted vaham.

Nemate nekdo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
4.5.14 11:46

Proč, já tam chodím jen na hadry do jídla nezalézám :mrgreen: No za mě odpovídají, ale moje dítě je spíš větší. Kalhotky, mikiny, body odpovídají a odpovídaly. Nemůžu si vybavit žádné kalhoty. Já teda vždy beru větší, např. šortky 2-3 roky od jiné firmy nosila už jako roční - mají regulaci v pase a vypadaly fakt „prďácky“ Letos jí jsou tak jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.5.14 11:51

@ne-silenamatka
mám zkušenost, že s regulačním gumou v pase seděly, ale ty s pevným látkovým pasem na knoflík moc ne. A to ve smyslu, že byly šortky malé nebo různě jezdily a byla vidět kasička :lol. Moje dítko bylo tedy spíš buclík, takže třeba trička s užším střihem jsem brala o velikost větší. Jinak bych řekla, že velikosti sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
4.5.14 11:52

Já bych z netu osobně takto nebrala. záleží hodně na dítěti kolik má cm v pase. Já u syna mám hrozný problém kupovat právě od této „značky“ má vysoce štíhlý pas. Délka odpovídá jeho věku, ale v pase nám padají. Bodyčka jakš takš a co se týče mikin a vest či bund.Na jeho postavu musím zase kupovat velikostně úplně jinak.
Nejlepším řešením je jít a vyzkoušet a zkouknout materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.5.14 12:07

Jezis, jak me se tam nechce.

Nakupuju vse pres net, F&F jedu od narozeni, vse sedi, nekdy body krapet vetsi, ale neresim (syn mel ted rok),kratasy kupuju prvne, navic ten muj potizista ma jen 9,5Kg, takze asi to nebudu pokouset.

Namlatila bych si - byla sem tam pred tydnem, kratasy drzela v ruce a nechala je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.5.14 12:09

Do dvou let synovi seděly všechny kalhoty, tepláky a kraťasy z FaF. Jenže pak se víc vytáhl, a od té doby mu padají v pase, i když na dýlku jsou dobré. Měří 100cm, nosí vel. 104.
Nyní mu naopak sedí ty z Lídlu, které ho dřív v pase škrtily. :nevim:

Kraťasy z FaF které mu velikostně sedí a nepadají, jsou ty teplákové, jak prodávají po dvou kusech.
 http://www.ffmoda.com/…/bh41635629/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
4.5.14 12:13

@ne-silenamatka já osobně bych to neriskovala.
U nás měl malej v roce 7,70kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
4.5.14 12:33

S REGULACÍ ANO, S PEVNÝM PASEM NESEDÍ Z FF ŽÁDNÉ KALHOTY, TEDA NÁM A TO JE SYN TAK AKORÁT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.5.14 12:35
@Jannys píše:
@ne-silenamatka já osobně bych to neriskovala.
U nás měl malej v roce 7,70kg

8 kg měl syn v 6 měsících :mrgreen:

Nám z F&F sedělo většinou všechno tak jak mělo, jen teda zimní bunda vydržela víc, než jsem počítala, ale teda já bych si to i za cenu odporu zašla zkusit tam, než něco složitě reklamovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.5.14 13:04

Něco podobného jsem koupila v dlouhém provedení a jak je tam tenhle náplet, tak mu neustále sjíždějí a nijak regulovat to nejde. Já si tam teda našila gumu, ale nadšená z toho stejně nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.14 13:05
@Deninina píše:
8 kg měl syn v 6 měsících :mrgreen:Nám z F&F sedělo většinou všechno tak jak mělo, jen teda zimní bunda vydržela víc, než jsem počítala, ale teda já bych si to i za cenu odporu zašla zkusit tam, než něco složitě reklamovat :)

Jo moje měla skoro 9 kg. Já velebila body z Tesca, protože z HM i z CA byly příšerně úzký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.5.14 15:11

Denis měl v roce 9,97kg, koupila jsem mu kraťasy F&F vel. 12-18 měsíců… a jsou velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.5.14 20:32

Moc diky vsem - do Tesca me proste nikdo nedostane, takze sem objednala vel.80, ac ma syn „spravne“ 86.

Kdyz tak za tyden hodim do bazaraku, tak si piste  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat