Dětské plavky - kde, a jaké koupit?

673
27.4.14 20:08

Dětské plavky - kde, a jaké koupit?

Prosím poradíte doopravdy pevné a kvalitní plavky pro synka (vel.98).
Minulý rok jsme měli ještě plenkové, nepropustné od Areny a Playshoes…jenže samozřejmě teď na plavání se již do nich těžko nasouká :-)
Ve sportu zatím moc dětských plavek na léto nemají (synovo aktuální velikost těměř vůbec) a na eshopech je převážně vše Cars Disney…a tam nejsem přesvědčená o kvalitě.
Plavky by měly přežít náš domácí zahradní bazén, školkový bazén a případně moře. Raději bych slipové než boxerky. Když si budu vymýšlet hodně, tak by mohly být do modra, zelena s nějakým autíčkem nebo zvířátkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
27.4.14 20:14

Od zítřka budou mít v Lidlu, kupovali jsme tam loni staršímu prckovi plavky a dobrý… A pak je fajn počkat, až mají výprodeje třeba v tescu, lindexu, dají se koupit plavky za pár (třeba 40) korun… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.4.14 20:14

Zítra mají mít v Lidlu za 100 Kč, poběžím tam pro ně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
27.4.14 20:22

Mivaji v HM, Lindexu, Tescu, Reserved..asi je jeste cas, aktualne nevim, jastli uz na kramech jsou, ale jinak maji a i je z ceho vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
27.4.14 20:34

Kupovala jsem v tescu za 45 Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.4.14 20:37

Já kupovala zde: http://www.obchod-dresy.cz/katalog.php?… Jsou dražší, ale kvalitní, akorát teda bez obrázků. :think:

Teď ale koukám, že začínají na vel. 110, tu jsem brala já, ale ty potřebuješ menší. Tak pardon. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
27.4.14 22:06

Ja mam nejradsi plavky z HaM. Vsechny ostatni z beznych retezcu( ne ze sportu), se po kratsim case opraly. Tyhle jsou jedine, ktere dokonce zdedilo mladsi dite.
Tentokrat jsem koupila normalne( pro starsi), jinak ve vyprodejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.4.14 22:28

Máme z Lídlu, ale teda nic moc. Byli jsme loni na koupališti asi 5×, a jsou hrozně prodřené a žmolkovaté. A to syn ještě ani nejezdí po skluzavce, spíš se ráchá v brouzdališti. Ale jako jednosezónní docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
28.4.14 12:34

Tak jak jsem včera psala, šla jsem v 8 hodin!!! do Lidlu pro plavky, měli tam posledních 5 kousků s nohavičkou, z toho jedny v naší velikosti!!! a 6 kousků těch slipových, taky jedny jediný v naší velikosti. Jako mazec teda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat