Jaká čepice na hlavu?

224
27.4.14 13:28

Jaká čepice na hlavu?

Maminky jaké dáváte čepky klukům (2-3 let), když je venku krásně teplo ale fučí silný větr? U holčiček je mi to jasné, pletou se krásné čepky, které pěkně větrají, ale u kluků? Máme pár pletených, ale i ty mi přijdou do takového tepla dost teplé a syn je v nich hned zpocený. Když mu dám zase kšiltovku, tak fučí do oušek. Tak prosím nějaké tipy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
27.4.14 13:31

Tenkou bavlněnou ale to když je chladněji. Teď při 20 nosí kšiltovku, na ouška netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.4.14 13:32

I pro kluky se dají háčkovat. Pár jich máme, vyloženě jen proti větru, nic teplého, jen na parádu. Jinak nějaká slabá bavlněná a když je opravdu teplo, tak nedávám nic. Kluk má pak hrozně zpocenou hlavu a na uši netrpí, takže to neřeším. Ad trochu mimo téma: můj mladší 9-měsíční čepice nesnáší, všechno z hlavy stáhne, takže i ten je ve většině případů bez čepice, co s ním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.4.14 13:32

@Lucianamil prodávají různé šátky pro kluky. Jsou to takové ty pirátské ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.4.14 13:34

@Fima cepici na zavazovani, aby si jí nestahl, ale než si zvykne, tak se bude vztekat, takže hromada stresu z obou stran. Pokud netrpí na uši, tak bych to neresila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.4.14 13:36

Máme kšiltovku co je i přes uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
27.4.14 13:44

Máme lehký bavlněný šátek vzadu na zavazování a s ozdobnými dlouhými konci. Stál pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.4.14 14:02
@Fima píše:
Ad trochu mimo téma: můj mladší 9-měsíční čepice nesnáší, všechno z hlavy stáhne, takže i ten je ve většině případů bez čepice, co s ním. :nevim:

Jojo, můj je to samý. V zimě měl čepici se zavazováním pod bradou, takže to nesundal, ale teď mu třeba chci jen dát lehkou bavlněnou kšiltovku a když zpozoruje, že mu ji nandávám, tak ji okamžitě stahuje. Dávám ji v momentě, kdy je něčím zaměstnán, nebo někam zírá. :P Pokud mu ji dám tak, že nevidí ten kšilt, tak je šance, že mu na hlavě zůstane. Jinak mu nedávám spíš nic, nebudu s ním bojovat. Když je chladněji, tak mu dám kapucu od mikiny a to mu sundat taky nejde, takže jedině to řešit mikinou s kapucí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.4.16 09:43

Jaká čepice pro 9m do tepla?

Ahoj maminky, mám dotaz. Jakou čepici dávat 9m holčičce když je venku 25°C? Nesnáší čepice a furt si je stahuje :( takže na prochajdě zastavujeme co 2 metry třeba dva km, než ji to vysvětlím :D. Stačí jen nějaká lehká přes ouška a fontanelu, nebo jen šátek? Není na to ještě malá? A proč je ta čepice tak důležitá? Já slyšela, že kvůli fontanele? Je to pravda, a co by se mohlo stát, kdyby ji neměla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
5.4.16 09:46

@Ester588 V 25° bych devítimesíčnímu dítěti, které nesnáší čepice žádnou necpala… pokud je v kočáru, tak je proti slunci krytá boudou a tu chvilku co se někde placatí ji sluníčko teď nic neudělá a v létě by se stejně měla ještě placatit ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.4.16 09:48

Když je 20 nedávala jsem nic už od miminka a nikdy malé nic nebylo já na nemoc z nafoukani do oušek nevěřím bolavé uši způsobují viry a bakterie ne vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.4.16 09:50

Nedávala bych žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.4.16 09:53

@j.a.n.i1 syn nemel dlouho vlasky, tak i v takovem pocasi dostaval tenoulinkou bilou cepicku od moiry, fakt byla perfektni. Syn je cepickovy typ, nikdy si nestrhaval nic z hlavy. On kolikrat vyzaduje cepice, helmu…proste je to takovy nas exot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
5.4.16 09:57

@Ester588 uháčkovala jsem dcerám lehoučkou čepičku nebo nosí šátek :-)

• Citovat
  • Upravit
292
5.4.16 09:58

Děkuju moc :) zkusím ji ukecat na šátek nebo lehounkou čepičku od rockino.. děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat