Oblečení Next pro téměř 7měsíčního syna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velikost Next č. 74
Zdravím uživatelky. Prosím poraďte. Chci objednat z Halens oblečení zn. Next vel. 74 na téměř sedmiměsíčního syna. V půl roce měl 72 cm a skoro 9 kg. Nebude mu to brzy malé? Vím, že na cedulkách Nextu bývá uvedená váha dítěte a zatím to docela sedělo. Ale s velikostí 74 (6-9 měsíců) nemám zkušenost. Nevím jestli nebude lepší objednat zrovna 80. Ale třeba 80 od Cocodrillo má ještě dost velkou (kalhoty i mikinu). Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mne velikost nextu vzdycky odpovidala na mesice. Logicky ze to nebude mit do dvou let ale tak velky to mit taky „nemuze“. Jakou nosi ff velikost? Docela to odpovida
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Persefona byt tebou bych objenala 80, veci z Nextu jsou spis mensi nez vetsi. nase mala je drobek a sednou ji akorat, ale vas maly je puclicek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždycky objednávám nebo kupuju oblečení o číslo větší, jen u HM jsou velikosti dost nadsazený, takže synáček má kalhoty CaA 92 a svetýrek HM 74 ![]()
- Citovat
- Upravit
Syn má 8,7 kg, 73 cm- po zitri 5 mesicu. U 74 mu musim ohrnovat rukávy ( bundy, svetry, mikiny ) gate jsou taky jeste delsi stale nosi 68 a rekla bych že ted mu je akorát. Pyžámka zatim nedavam v 74 je jak v pytlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste teda bodicka s ktatkym rukavem a limeckem urcite vetsi mame 6-9 je mu akorat, vesta a bundy jsou mu také větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Mne velikost nextu vzdycky odpovidala na mesice. Logicky ze to nebude mit do dvou let ale tak velky to mit taky „nemuze“. Jakou nosi ff velikost? Docela to odpovida
No teď právě z FF nic nemá. Má overály a body vel. 74 z HM a ty jsou mu spíše větší, hlavně ty pyžama, tam má ještě rezervu. Čert aby se v těch značkách a velikostech vyznal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkolla píše:
Jo a jeste teda bodicka s ktatkym rukavem a limeckem urcite vetsi mame 6-9 je mu akorat, vesta a bundy jsou mu také větší.
Díky za zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám oblečení od Nextu vždy odpovídalo na cm - např. vel. 74 mu byla dobrá do doby, než měl 74 cm. A to máme trochu cvalíka. Já bych teda spíš řekla, že Next má oblečení větší. Ale ve vašem případě bych volila už vel. 80. Od Cocodrilla máme 1 košili a je větší než dle cedulky a to o dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za příspěvky. Tak jsem si raději objednala tu 80.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit