Lososové šatičky - co k nim?

1269
16.4.14 17:05

lososové šatičky - co k nim?

Zdravím :mavam:

Potřebuju poradit :think:
Zanedlouho budeme mít vítání občánků a chtěla bych aby malá měla tyto šatičky, jsou úžasné :srdce: jen mně nenapadá co k nim :nevim: jediný co jsem byla schopná vymyslet, bylo bílé bodýčko s dlouhým rukávem :potlesk:
Ale nevím jaké punčocháčky, botičky…
(Ve skutečnosti jsou světlejší)

Děkuji za případné nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1272
16.4.14 17:09

Bodýčko, punčocháčky, svetřík, botičky - bílé, žluté, růžové, možná i světlunko modré (je tam modrá kytička. Něco pěkného na hlavičku a jde se :) Jaj, já už se taky těším, až budu strojit princeznu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
16.4.14 17:24

Dala bych bílé body, bílé punčochy a růžové capáčky a třeba i růžovou čelenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.4.14 17:38

Tak nam se treba nepodarilo sehnat ciste bile puncochace, ostatni meli evidentne tentyz problem a potom ty puncochy s kytickami nebo zviratky od puli lytek, udelaly z cele parady naprosto preplacanou maskaradu. Nase mala nakonec tedy dostala bile podkolenky a bily kabatek pod saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.4.14 17:41

Příspěvek upraven 16.04.14 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.4.14 17:46

Nejlíp bílé punčocháče a botičky nebo event. v barvě jako je jedna z těch kytiček (radši modrá). Bílé body nebo bílý roláček.
K lososové barvě jde docela dobře i žlutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
16.4.14 17:55

Já ti sem nahraju fotku, co měla malá. Určitě se k losové hodí hnědá, bílá a na jaro třeba i žlutá…naše sice měla růžové šaty, ale k lososové se hodí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.4.14 17:58
@Luciis173 píše:
Zdravím :mavam:

Potřebuju poradit :think:
Zanedlouho budeme mít vítání občánků a chtěla bych aby malá měla tyto šatičky, jsou úžasné :srdce: jen mně nenapadá co k nim :nevim: jediný co jsem byla schopná vymyslet, bylo bílé bodýčko s dlouhým rukávem :potlesk:
Ale nevím jaké punčocháčky, botičky…
(Ve skutečnosti jsou světlejší)

Děkuji za případné nápady :kytka:

bude dokonalé kdyz bodycko a puncochacky budou v barvach co jsou na saticach, kytickach

• Citovat
  • Upravit
1269
16.4.14 19:25

Holky moc děkuju :hug:…taky mně napadlo dát ostatní v barvách kytiček, ale zas aby to nebylo barevně přeplácaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.4.14 19:32

@Luciis173 to asi tezko, kdyz to budou ty barvy presne co tam jsou, jsou jemne…zvol jen jednu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat