Lososové šatičky - co k nim?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lososové šatičky - co k nim?
Zdravím ![]()
Potřebuju poradit ![]()
Zanedlouho budeme mít vítání občánků a chtěla bych aby malá měla tyto šatičky, jsou úžasné
jen mně nenapadá co k nim
jediný co jsem byla schopná vymyslet, bylo bílé bodýčko s dlouhým rukávem ![]()
Ale nevím jaké punčocháčky, botičky…
(Ve skutečnosti jsou světlejší)
Děkuji za případné nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bodýčko, punčocháčky, svetřík, botičky - bílé, žluté, růžové, možná i světlunko modré (je tam modrá kytička. Něco pěkného na hlavičku a jde se
Jaj, já už se taky těším, až budu strojit princeznu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych bílé body, bílé punčochy a růžové capáčky a třeba i růžovou čelenku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nam se treba nepodarilo sehnat ciste bile puncochace, ostatni meli evidentne tentyz problem a potom ty puncochy s kytickami nebo zviratky od puli lytek, udelaly z cele parady naprosto preplacanou maskaradu. Nase mala nakonec tedy dostala bile podkolenky a bily kabatek pod saty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlíp bílé punčocháče a botičky nebo event. v barvě jako je jedna z těch kytiček (radši modrá). Bílé body nebo bílý roláček.
K lososové barvě jde docela dobře i žlutá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti sem nahraju fotku, co měla malá. Určitě se k losové hodí hnědá, bílá a na jaro třeba i žlutá…naše sice měla růžové šaty, ale k lososové se hodí taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciis173 píše:
Zdravím![]()
Potřebuju poradit
Děkuji za případné nápady
Zanedlouho budeme mít vítání občánků a chtěla bych aby malá měla tyto šatičky, jsou úžasnéjen mně nenapadá co k nim
jediný co jsem byla schopná vymyslet, bylo bílé bodýčko s dlouhým rukávem
Ale nevím jaké punčocháčky, botičky…
(Ve skutečnosti jsou světlejší)
bude dokonalé kdyz bodycko a puncochacky budou v barvach co jsou na saticach, kytickach
- Citovat
- Upravit
Holky moc děkuju
…taky mně napadlo dát ostatní v barvách kytiček, ale zas aby to nebylo barevně přeplácaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciis173 to asi tezko, kdyz to budou ty barvy presne co tam jsou, jsou jemne…zvol jen jednu ![]()
- Citovat
- Upravit