Pláštěnka, nepromokavé oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10713
8.4.14 20:47

Pláštěnka, nepromokavé oblečení

Začínám řešit oblečení do deště pro děti (2 a 4). Potřebovala bych buď nějakou dobrou pláštěnku, která se hned nezničí (tu z obchoďáku za dvě sta, nebo kolik už fakt ne) nebo tip na nějaké nepromokavé oblečení.

Máte někdo místo pláštěnky sotfšelové oblečení? Přemýšlím o něčem takovém z fleru je to praktické?

O cenu tolik nejde, spíš o kvalitu, chci aby to vydrželo víc dětí, než jedno. Díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
8.4.14 20:49

Super je nepromokave obleceni z tchiba, mam uz nekolikate na obe deti, a fakt vydrzi, da se koupit i z druhe ruky nebo vyhodne prodat ;) tedy je lehce vyfleesovane, ale za deste to nebyva na skodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.4.14 20:50

Pro syna mám to pogumované oblečení z Tchiba, které je určené přímo do deště a je zateplené. Nosí ho hlavně do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.4.14 20:55

Pouzivam pro (stejne stare) deti softshellove obleceni a pohoda :-) k tomu boty superfitky a ani gumakama jim nemusim zatezovat nohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.14 21:02
@Háta_x píše:
Pouzivam pro (stejne stare) deti softshellove obleceni a pohoda :-) k tomu boty superfitky a ani gumakama jim nemusim zatezovat nohy :-)

A měla bys konkrétní tip? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.4.14 21:09

Mam zkusenosti s Didriksons 1913 a ted maji deti Killtec (technical outdoor Level3, windproof, water resistant a 3000g).
Oboji super, Kilttec ma lepsi kapucu.

@pomeranca píše:
A měla bys konkrétní tip? Dík :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.4.14 21:10

Malé kupuju nepromokavé oblečení z Lidla, už má několikátou soupravu a neměnila bych :-)) opravdu velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.4.14 21:17

Ja kupuju na coolkid tecka cz
Aspon to nema pulka skolky jako tchibo a lidl :D a kvalita super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.14 21:19

POužívám místo pláštěnky softy a super. V létě lerní soft nepodšitý, v zimě s flízem. nedám na to dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.14 21:20
@Háta_x píše:
Pouzivam pro (stejne stare) deti softshellove obleceni a pohoda :-) k tomu boty superfitky a ani gumakama jim nemusim zatezovat nohy :-)

stejně tak. gumovky ani pláštěnky nebo jiné gumové oblečení nevedem. Soft a goráčové boty to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.4.14 21:24

@Lama Lama :palec: Jen ty pohledy nekterych lidi venku… a babicek, nez se presvedcily, ze gumaky a plastenka fakt nejsou jedine reseni do deste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.4.14 21:24

Taky tak, až na to, že pláštěnky i holínky pro ně mám, třeba když jdou v létě brouzdat do potoka nebo když je fakt velkej slejvák.

@Lama Lama píše:
stejně tak. gumovky ani pláštěnky nebo jiné gumové oblečení nevedem. Soft a goráčové boty to jistí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.14 21:30
@Nelisa píše:
Taky tak, až na to, že pláštěnky i holínky pro ně mám, třeba když jdou v létě brouzdat do potoka nebo když je fakt velkej slejvák.

v létě se brouzdaj v sandálích :D nebo bosi. slejvák softy zatím vždycky v cajku. i když byli půl dne venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.4.14 21:32
@Lama Lama píše:
v létě se brouzdaj v sandálích :D nebo bosi. slejvák softy zatím vždycky v cajku. i když byli půl dne venku.

Jasný, my brouzdáme ve fakt ledovém (i v létě hodně studeném) potůčku, to by v sandálkách nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.14 21:34
@Háta_x píše:
@Lama Lama :palec: Jen ty pohledy nekterych lidi venku… a babicek, nez se presvedcily, ze gumaky a plastenka fakt nejsou jedine reseni do deste :-D

u nás nikdo nijak divně nekoukal, mi to teda neřišlo. občas nějaká bába huláká na mý děti, aby běhali do těch louží, že jim maminka dá na zadek :jazyk: v tý chvíli já obvykle vylezu ze svého úkrytu ( v dešti si narozdíl od dětí moc nelibuju, tak jsem někde zalezlá pod střechou), bábě potvrdím, co už jí řekli děti, že běhat v loužích maj povolený a baba dá pokoj. babi gumáky pořídila, starší je má na chaě jako atrakci, mladší je odmítla dát na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat