Kde kupujete bavlněné čepice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde kupujete bavlněné čepice?
Ahoj,
poradíte, kde koupit bavlněnou hezkou čepičku pro starší děti 3+? Všude na netu na mě vyjede milion háčkovaných čepic pro prcky… ![]()
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Loni jsem koupila malýmu pěkný bavlněný v H&M. Byly po dvou okolo 200,–. Sice má teprv 2,5 roku, ale určitě by byly i na větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí to být na netu? Já koupila tento týden hezkou v Relaxworld v Plaze v Plzni. Dívala jsem se na netu mají jen pro dospělé nebo zimní. Nebo jsem kupovala v Olympii. Jsou to čeští výrobci. Jdu se podívat na cedulku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si na netu vůbec netroufla, mí chlapečkové mají velké hlavy po mně, takže bych neodhadla velikost. Takové ty lehké jarní/podzimní čepice (asi není jen bavlna, bude tam nějaký elastan) koupím většinou v menších krámcích s dětskými věcmi (posledně jsem tříleťákovi koupila pěknou v obchodě s certifikovanou obuví
), protože kupodivu velké obchody mívají mizerný výběr. A pěkné čepice všeho druhu má česká firma Rockino (v Plzni je v OC Olympia takový stánek, ani ne krám, předpokládám, že budou i v jiných městech).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama Ano Rockino. Určitě je větší výběr v menších obchodech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.picoshop.cz .. vždycky koupím u stánku na dětským veletrhu a jsou fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rockino a Dráče. Taky jsem sehnala spíš v menších obchodech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.pinkie.cz sice to není zaměřený na čepky ale mají hezké
Jinak já kupovala i v H&M nebo Lindex..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ukulina @Samamama Když já jsem z maloměsta a máme tu prd.
A když jsem se ptala právě v malém kamenném obchodě, paní mi předložila celkem omezený výběr, jak velikostí, tak barev a chtěla za to ke 3 stovkám! ![]()
Na rockino i yetty mrknu. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina píše:
www.pinkie.cz sice to není zaměřený na čepky ale mají hezkéJinak já kupovala i v H&M nebo Lindex..
Ano v pinkie
,super kvalita, krasny a sedi na jednicku. U mne spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rockino má pěkné čepice, jiné už nekupuju. Fajn máme i z Tchiba, ale tam je prodávají jen nějak sezónně nebo podle jakýho klíče, co já vím.
A myslím, že jsem včera viděla i v Takku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji už třetím rokem Radetex . Bavlněné, české a nemají jen pro mimina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit