Zkušenost s www.trika-jinak.cz?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenost s www.trika-jinak.cz ?
Koupil jste prosim nekdo neco z www.trika-jinak.cz ? Maji tam paradni sady na foceni pro miminka
Jsem z toho uplne nadsena! Akorat teda ty ceny! Tak bych rada vedela, jestli uz to nekdo doma ma, jestli je to kvalitni bavlna a potisk vydrzi? Pridavam fotku jedne sady, ktera je fakt pekna. Nebo se mi tam moc libi set „Moje prvni jaro“. Chtela bych si tak zvecnit malou nekde venku u kyticek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
koupili jsme pro synovce komplet se jménem. Opravdu krásný, kvalitní (bavlna). Ale nevím, jak potisk, zdál se v poho, co to udělalo v pračce netuším. Musela bych se zeptat. Stejně to jen párkrát oblékl a už je to malé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je jasne, ono je to stejne na jedno foceni a pak uz se to moc k nicemu nehodi, ale kdyz uz to koupim, tak aby to neco vydrzelo a pak to slo prip. prodat nekomu dalsimu stejne prastenemu jako jsem ja
Tak jestli se dozvis, zda ten potisk neco vydrzi, budu rada
Ja uz bych se na ty stranky divat nemela, uz nevim, kterou sadu vzit! Uz jsem total zmatena
Poradte nekdo prosim. Myslim si, ze miminkum obecne slusi vyraznejsi barvy nez bila a svetle, tkz se mi libi to tmave ruzove body asi nejvic, ale jakou sukynku k nemu? No a nebo ta beruska? Ta je taky bozi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už mám info o potisku. Je super, drží i po vyprání. Takže jestli můžu doporučit, jdi do toho, udělej si radost
Jinak mi se líbí taky ta sytě růžová, klidně v té kombinaci se zelenou - takové jarní. Druhá stránka - holčičky mají hodně věcí růžových, jestli by to nechtělo něco jiného, trošku změnu?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo, co tak objednat bodynko a skombinovat to se sukní od pinkie? Mají je nadhérné a rozhodně to využijete víc, než tu tylovou (ale jsou dražší). Koukni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, díky za tip, už si tak prohlížím nabídku a jsem úplně dojatá, nevím, co vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarty o diky, to byla rychlost
jinak moje holcicka ma vsechny mozne barvy, ma hodne i fialovou.. hl. ji chci fotit mezi kytickama, ty budou zelene samy o sobe, ale je fakt, ze ta zelenoruzova sada je pekna
napadla me ta beruska, ale to mi doma asi neprojde! Manzel bude zirat uz na tohle natoz pak na kostym nejakeho zviratka, ten by asi odpadl ![]()
@sarty Sukne od pinkie vubec neznam.. musim to omrknout. Diky za tip
…. Tak sukne pinkie jsou taky bozi! http://www.pinkie.cz/sukne/ ale teda pisou tam az od 1 roku, nam je teprve necelych 7 mesicu no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jsem zklamana. Zasilka prave konecne dorazila (trvalo to fakt dlouho!). Ta tylova sukynka je desne prtava :-/ Na malou to v podstate ani nenavlecu a to neni vubec tlusta. Podle popisu velikosti ji to melo sedet uplne v pohode. Navic je takova trčavá, jakože vůbec nesplývá. Body s obrázkem je pěkné, ale pro změnu strasne velke. No je to dilo si neco objednat. Ted musim rychle vymyslet nahradni osaceni na jarni foceni. Tak za me tedy uplne nedoporucuji tu tylovou sadu. Jedine co ji sedelo, byla ta celenka, ale vypada teda divne
tkz to vracim.. achjo. A propo mate nekdo tip na prodej pekne tmave ruzove tutu sukynky? Ale nejake kvalitni, co fakt vypada jako sukne! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tutu sukýnky se prodávají i na Mimibazaru, co jsem koukala, byly i levnější než v nedávné nabídce Slevomatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaManka Uz na to koukam. Ja mimibazar bytostne nesnasim. Tam je to samy smajlik, ale vyhledavani na prd a vec nejde rovnou koupit a zaplatit jako na aukru (to pro zmenu miluju)
Neco jsem tam nasla, ale vetsinou jsou na objednavku s dlouhym terminem dodani. Ted zkousim i nejake pouzite, ale zadna nema barvu, ktera by sla k tomu body. No je to dilo, kdyz to chci mit poladeny.. hm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkni na ten Slevomat, zase tam jsou sukýnky, ale nemají moc výběr barev, tak nevím, zda ti to bude pasovat. Nebo pohledat na Fler, třeba by ti tam někdo spíchnul komplet na zakázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaManka Už jsem koukala, díky. Jsou moc veliké, až na roční holčičky. Asi jsem něco vybrala na tom mimibazaru, tak uvidím, co přijde. Doufá, že zase fotka nevypadá o dost lépe než realita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Foceni uz mame za sebou...
Nas outfit na foceni nebyl nakonec tak poladeny, ale ucel splnil
Ta sukynka zn. Next, kterou jsem na posledni chvilku sehnala, byla super! Skoda, ze si mala zase sundala capacky, s nima to vypadalo lepe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit