Dětské oblečení z HM Studia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětské oblečení z HM Studia
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat na kvalitu dětského oblečení v HM Studio, jak jste s ním spokojené a jak se pohybuje cenově. Neznáte nějaký e-shop kde se toto oblečení prodává? Líbí se mi tam pár kousků ale HMstudio mám dost z ruky a když sem tam byla tak se mi ani moc nelíbili ceny (zdálo se mi to šíleně drahé)ale už to bude tak dva roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, v HMku jsou veci opravdu prenadherne, avsak ale i dost predrazene, vyjimecne tam neco koupim, kdyz je neco v akci, coz ale ne vzdy tomu tak je, ale cenove se to tam pohybuje takto: bundicku koupois klidne i za 700, svetrik za 400, ponozky za 170 a tak podobne, opravdu to chce tam jet, kdyz vis, ze budou treba vyprodeje kolekci.. jarni, zimni a tak.. Ja bych to tam vzdy nejradsi vykoupila, ale pri pohledu na ceny se bohuzel musim krotit, i kdyz jednou jsem tam koupila napriklad jarni cepicku za 50 kc, opravdu nadhernou, PC byla 230Kc..
Ale o eshopu nevim, stejne si myslim, ze by tam asi moc slevy nemely…
![]()
- Citovat
- Upravit
V HM klukům nakupuji celkem často a zase tak předražené mi to nepřijde. Tepláčky koupíš dvoje za 199,– a jsou kvalitní, to samé body. Tepláčky jinde nekupuji. Mikiny se pohybují kolem 249 - 299,–, rifle a kalhoty 299 - 399,–. Jsem s oblečením velmi spokojená, koupila jsem mu loni na jaře softshelovou bundu (799,–) a na zimu oteplováky s bundou (999,–), bylo to dražší, ale jsem naprosto spokojená. Mám jejich oblečení ráda, je kvalitní, drží barvy i tvar.
Ceny a sortiment si můžeš prohlédnout zde: http://www.hm.com/…artment/KIDS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já myslím, že zakladatelka myslí HM studio hračky, ne klasické HM ![]()
Jinak to oblečení tam, přijde mi to přes čáru, ty ceny. To zase raději Lindex a tak, tam už je větší výběr a ceny jsou i tak o kousek níž než tady. Kvality bych se ale nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pleteš mě trošku s tím studiem, obchod se jmenuje H&M a ne HMstudio. No nicméně jsem s oblečením velice spokojená, určitě souhlasí cena s kvalitou. Eshop není ale můžeš mrknout na mimibazar, sem tam tam můžeš narazit na pěkné kousky za dobrou cenu, jen to třeba není nová kolekce. Nebo pokud ti nevadí použité zboží tak tam toho bude kvanta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, HM studio jsou hračky, a le dětské oblečky, na mimnka, tam tuším mají taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha. Tak to se omlouvám, to jsem neznala.
Ale našla jsem ti odkaz na eshop toho HM Studia: http://eshop.hmstudio.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky opravdu jsem myslela HM STUDIO (hračky) ve kterém prodávají i kojenecké oblečení. Už jsem tam dlouho nebyla ale vždy měli to oblečení moc hezké ale jak je to s kvalitou to nevím. Cenově se mi to zdálo velmi drahé
ale už je to nějaký ten rok zpět a nevím jaká je současnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My v HM studio nakupujeme pro malou značku Loap, mají ji tam levnější než normálně,,ve sportu".
Pak vím, že tam mají značku Pronatal, tu ale nekupuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit