Oblečení pro děti z ciziny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
oblečení pro děti z ciziny
Mohla bych se zeptat, neznáte někdo nějaké stránky jako je třeba Ali, ale s německým a nebo ukrajinským zbožím- myslím tím přímo nakupovat z té země ne z nějakých eshopu a fb
. Strašně se mi tam líbí věcičky co maji holky na svých skupinkách na fb ale chtěla bych si to objednávat sama… MOOOC MOOOC DĚKUJI F.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S nemeckym a ukrajinskym? Tak to ne, ale bezne objednavame se sestrou na www.george.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč zrovna s německým a ukrajinským?
němci mají topolino, to je fajn. Hodně tu je ale francouzskejch značek (vetbaudet, petit bateau), britské boden tu často vídám a jinak z těch lepších sOliver a Esprit. Na další si ted nevzponemenu. Kanz taky…
ale ktery eshop dodava i do čr to netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarinka píše:
http://cz.nextdirect.com/en/ tady jsem dřív objednávala já
Prosím tě, teď mají na stránkách akci, že při nákupu nad 500 Kč mají doručení zdarma. Fakt to tak funguje? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji, ale já měla právě namysl, objednávat pro víc lidí (i pro kamarádeky s rozdílnýma velikostma),když se vezme celý balík na ali a rozpočítá se to tak to vyjde pak mnohokrát levněji
. Tak jsem myslela ještě něco takového ![]()
Ale jinak díííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fidorkaa píše:
Holky děkuji, ale já měla právě namysl, objednávat pro víc lidí (i pro kamarádeky s rozdílnýma velikostma),když se vezme celý balík na ali a rozpočítá se to tak to vyjde pak mnohokrát levněji. Tak jsem myslela ještě něco takového
Ale jinak díííky
No, ale my to tak delame taky. Objednavame se sestrou a jejimi kamaradkami takhle vsechno… najednou a pak si to rozdistribuujeme a postovne je pak skoro nic( nebo vubec nic).
Ja tomu ale moc nerozumim, co to ALI jako ma byt? v zivote jsem o tom neslysela a podle reakci hadam, ze ostatni taky ne…
jako sekac? nebo nove?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte fb tak třeba jedna skupinka je tady https://www.facebook.com/…10590859011/ , tam ty holky objednávají pro ostatní a pak jim to zasílají. Ale je to už okoukané a maji všechny skupinky to samé. Tak jsem právě myslela zas něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a jaka je to znacka, nebo obchod? Ceska, polska, nemecka, nema to nejakou stranku, eshop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Ja tomu ale moc nerozumim, co to ALI jako ma byt? v zivote jsem o tom neslysela a podle reakci hadam, ze ostatni taky ne…jako sekac? nebo nove?
Aliexpress.com - Čína. Brala jsem pár věcí a dá se, kvalita v pohodě, ceny se taky dají dobré, poštovné je často zdarma… Můžeš objednávat i na sebe, nemusíš přes skupinky na FB ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW píše:
Prosím tě, teď mají na stránkách akci, že při nákupu nad 500 Kč mají doručení zdarma. Fakt to tak funguje? Díky moc
Fungovalo to vždycky úplně luxusně, akorát se teda platí předem pomocí čísla na platební kartě, bere to jen Visa karty a myslím Mastercard, já mám třeba Maestro a tu to nebere. Jinak to přišlo vždycky do třech dnů
balík můžeš sledovat na netu a posílaji to letecky… jinak někdy měli i akci, že bylo doručení úplně zdarma, i kdyby jsi si objednala třeba jen za 200 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ja teda nevim, ale george mi prijde levnejsi. A na me je to trochu moc nacancany.
K te cine nejak nemam duveru( teda je mi samo jasny, ze george bude taky odnekud podobne, ale aspon vim, co mam cekat - trochu horsi nez HaM, lehce horsi nez Next, ale jinak porad dost dobry za dobrou cenu. Nakupuju tam casto ve slevach, to je teprve fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit