Oblečení pro děti z ciziny

3
19.3.14 21:53

oblečení pro děti z ciziny

Mohla bych se zeptat, neznáte někdo nějaké stránky jako je třeba Ali, ale s německým a nebo ukrajinským zbožím- myslím tím přímo nakupovat z té země ne z nějakých eshopu a fb ;). Strašně se mi tam líbí věcičky co maji holky na svých skupinkách na fb ale chtěla bych si to objednávat sama… MOOOC MOOOC DĚKUJI F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
19.3.14 22:01

http://cz.nextdirect.com/en/ tady jsem dřív objednávala já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
19.3.14 22:14

S nemeckym a ukrajinskym? Tak to ne, ale bezne objednavame se sestrou na www.george.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.3.14 22:29

Proč zrovna s německým a ukrajinským?

němci mají topolino, to je fajn. Hodně tu je ale francouzskejch značek (vetbaudet, petit bateau), britské boden tu často vídám a jinak z těch lepších sOliver a Esprit. Na další si ted nevzponemenu. Kanz taky…

ale ktery eshop dodava i do čr to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.3.14 22:43

A jo…s německým a ukrajinským…to jsem nějak přehlídla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
20.3.14 07:31
@Tarinka píše:
http://cz.nextdirect.com/en/ tady jsem dřív objednávala já :)

Prosím tě, teď mají na stránkách akci, že při nákupu nad 500 Kč mají doručení zdarma. Fakt to tak funguje? Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.3.14 09:32

Holky děkuji, ale já měla právě namysl, objednávat pro víc lidí (i pro kamarádeky s rozdílnýma velikostma),když se vezme celý balík na ali a rozpočítá se to tak to vyjde pak mnohokrát levněji :). Tak jsem myslela ještě něco takového :mavam:
Ale jinak díííky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
20.3.14 18:49
@Fidorkaa píše:
Holky děkuji, ale já měla právě namysl, objednávat pro víc lidí (i pro kamarádeky s rozdílnýma velikostma),když se vezme celý balík na ali a rozpočítá se to tak to vyjde pak mnohokrát levněji :). Tak jsem myslela ještě něco takového :mavam:
Ale jinak díííky :palec:

No, ale my to tak delame taky. Objednavame se sestrou a jejimi kamaradkami takhle vsechno… najednou a pak si to rozdistribuujeme a postovne je pak skoro nic( nebo vubec nic).
Ja tomu ale moc nerozumim, co to ALI jako ma byt? v zivote jsem o tom neslysela a podle reakci hadam, ze ostatni taky ne… :nevim: jako sekac? nebo nove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.3.14 19:20

Pokud máte fb tak třeba jedna skupinka je tady https://www.facebook.com/…10590859011/ , tam ty holky objednávají pro ostatní a pak jim to zasílají. Ale je to už okoukané a maji všechny skupinky to samé. Tak jsem právě myslela zas něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
20.3.14 21:14

No a jaka je to znacka, nebo obchod? Ceska, polska, nemecka, nema to nejakou stranku, eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.3.14 21:47
@mroe píše:
Ja tomu ale moc nerozumim, co to ALI jako ma byt? v zivote jsem o tom neslysela a podle reakci hadam, ze ostatni taky ne… :nevim: jako sekac? nebo nove?

Aliexpress.com - Čína. Brala jsem pár věcí a dá se, kvalita v pohodě, ceny se taky dají dobré, poštovné je často zdarma… Můžeš objednávat i na sebe, nemusíš přes skupinky na FB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.3.14 21:50
@TerezkaW píše:
Prosím tě, teď mají na stránkách akci, že při nákupu nad 500 Kč mají doručení zdarma. Fakt to tak funguje? Díky moc :kytka:

Fungovalo to vždycky úplně luxusně, akorát se teda platí předem pomocí čísla na platební kartě, bere to jen Visa karty a myslím Mastercard, já mám třeba Maestro a tu to nebere. Jinak to přišlo vždycky do třech dnů 8o :potlesk: balík můžeš sledovat na netu a posílaji to letecky… jinak někdy měli i akci, že bylo doručení úplně zdarma, i kdyby jsi si objednala třeba jen za 200 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
20.3.14 22:42

No, ja teda nevim, ale george mi prijde levnejsi. A na me je to trochu moc nacancany.
K te cine nejak nemam duveru( teda je mi samo jasny, ze george bude taky odnekud podobne, ale aspon vim, co mam cekat - trochu horsi nez HaM, lehce horsi nez Next, ale jinak porad dost dobry za dobrou cenu. Nakupuju tam casto ve slevach, to je teprve fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat