Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pepco - oblečení
Ahoj, kupujete někdo oblečení pro děti v Pepcu? Koupila jsem tam teď jedno bodyčko na mimčo a po vyprání na 30° se srazilo tak o dvě velikosti ![]()
Tak nevím, jestli jsem jen měla smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja tam koupila synovi slipy, rukavice a teplaky. Slipy nosi furt, takze furt peru a dobry. teplaky jsou prane jednou, ty ma jeste vetsi, ale nesrazili se mi a prala jsem na 40.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Pepca trička a tepláky pro kluky a jsem spokojená. Sice jsou tenčí, ale super cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestřenice koupila pro dceru trička, a po vyprání hnusně vyšisly všechny obrázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem tam jen legínky pro malou, co čekáme a po vyprání ok, nic se s nimi nestalo, velikost i barva zůstala stejná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuji v Pepco velmi casto, pouze v PL u nas nikdy a jsem opravdu moc spokojena!!! Vetsinou beru obleceni z vyprodejovych kosiku od 4-6zl
, nikdy se obleceni nesrazilo, obrazky drzi i po nekolika vyprani. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mammy Já tam taky koupila pro malou legíny, zatím jsou ok a ty trika taky jen starší jsem tam koupila triko a je takové opelichané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem koupila bodyčko pro syna a po prvním vyprání na 40 se mi srazilo min. o dvě čísla. Prvně jsem myslela, že to bude sušičkou, bohužel nebylo. Koupila jsem další už raději o dvě čísla větší
a hned po vyprání jsem ho přeměřila, opět sražené. Přijde mi, že nemají správné velikosti u miminkovského oblečení. Tepláčky jsem synovi koupila vel. 86 a odpovídají velikosti max.80. Jediné co má správnou velikost, jsou ponožky pro miminka. Takže když už tam nakoupím, tak opravdu min. o dvě čísla větší. Je to škoda, protože pro miminka tam mají opravdu moc pěkné a veselé oblečení, krásně barevné, žádné mdlé barvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, teď mám možnost jít do tohoto obchodu.Tak kdo má prosím zkušenosti s oblečením pro děti (dcera 16 měsíců),tak jestli se opravdu srazí po vyprání, obrázky nevydrží. Prostě, jestli má smysl něco kupovat a není lepší zainvestovat třeba do nextu atp. děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melmu tam kupuju body s gumovym potiskem, peru na 50℃ a nic se s tím nestalo. Jen u patentek se udělaly malé direcky u jednoho body, ale to se mi stalo i u dražších věcí. Za mě super a když to malej uspini tak, že nejde vyprat, tak mě to nemrzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama bych tam nic nekoupila, ale občas nám tchýně v pepco něco pořídí - některé kousky šly, většina je však spíš nekvalitní a přijde mi, že velikosti moc neodpovídají. Jsem mnohem spokojenější s oblečením z lindexu, h&m i lidlu, které i po častém praní vypadá mnohem líp než tyhle pepco oblečky po jednom praní!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ProfZav někdy opravdu záleží na co člověk natrefí @Aaja82 já právě chtěla nějakou tu kačku ušetřit, ale za cenu, že by to mohlo vydržet i na druhý a né, že se mi to pěsící v ruce rozpadne či to bude jak kus hadru
tak zase nic next, lindex atp.to jistí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam klukovi něco málo koupila do školky a v pohodě
trička peru každý týden a nevidím zadne vady. Naopak mi zrovna u tech triček přijde, že jsou pevnější než z lidlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem tam detem hodne tricek s potisky, leginky a vse supr, drzi. Nespokojena jsem byla s mikinama. Jen pozor na velikosti, beru minimalne o cuslo vetsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit