Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přidávám se s reklamací. Přinesla jsem věc a bez mrknutí oka mi ji vyměnili. Super přístup, jinde se člověk skoro musí handrkovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam dneska reklamovala kalhoty, dcera je vůbec nepřetáhla přes nárt. Což mě mrzí, byly do džíny dole do gumy. Peníze mi vrátili, měla jsem tam sice jako náhradu vyhlídnutou bundu, ale neměli dceřinu velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohli by mít větší výběr legín vel. 134. Do 128 to ještě jde, ale pak už se to klene do módy pro skoropubescenty a už je to mimo naši dlouhonohou prvňačku, která žije ještě pohádkama a růžovou barvou:-) Navíc se ty legíny děsně sráží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka Dcera taky potřebuje velikost 134 a nic moc. Je trochu připosražená třeťačka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě rozhodně ne. Tepláky plné žmolků a triko oprané po dvou vypráních. Raději kupuju v Kik, hlavně ve slevách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@hofka Dcera taky potřebuje velikost 134 a nic moc. Je trochu připosražená třeťačka
ty 128 ještě jdou, ale je to na hraně a vydrží snad jen ty jednobarevné bez vzorů. Ostatní se nám srazily snad na velikost 116:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky máte některá závěsy? Jak je to kvalitne a perete je? Připadá mi to že se to hned zničí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka je vyprala 2× a vypadají seprane a sem tam se udělala malinká dirka. Chtěla jsem je taky, ale prdim na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco mě zklamalo. Mám zkušenost jen s oblečením. Trika jsou řídká jak novinový papír, bodyčka se kolem krku vytahala, silonová teplákovka mi při oblékání zatrhává kůži, snad jen košile je nositelná. Před nákupem je potřeba dobře vyzkoušet materiál, je bavlna a bavlna. Do Pepca už nechodím, raději zajdu do Kiku, je to o trochu lepší kvalita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týká oblečení, tak licenční trika dobrý. Tepláky taky. Na druhou stranu, kupuju to s tím, že když to kluci zničí, tak to zničí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obleceni v pepcu kupuju jenom synovi, stejne ze vseho rychle roste takze nema cenu kupovat drahe znackove kusy, chvili to vydrzi a pak to dal neschovavame… ale co sem si tam oblibila jsou dekorace a nejake veci do kuchyne, to maj celkem pekne a dost levne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestalo se vám někomu, kdo kupujete v Pepcu body pro děti, že se najednou začaly žmolkovat? Ještě nedávno jsem pro dceru kupovala a jsou doteď bez žmolků, teď po novém roce jsem dokupovala další (takové růžové s obrázkem kočičky) a po dvou vyprání je to samý žmolek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa co cekas za ty prachy.
U Pepco oblecku clovek musi pocitat, ze se obcas nekde neco rozjede, zmolkuje apod. Slozeni latky maji stejne? Dle cedulky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Ale za ty prachy, no nekupte to
No a právě proto to nekupuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit