Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já peru na 60 též jen ručníky a ponožky bílé ![]()
a s obrázkama peru vše neruby klasicky a též se mi to nestalo a to tam nakupuji velmi často a vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem teď v Pepco nakoupila kamarádce bodíčka pro mimčo. Tak uvidíme, jestli si nebude stěžovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco otevřeli nedávno v Modřanech, koupila jsem tam už pár věcí, malému džíny a holčičce takovou krásnou šusťák-bundu s fleesem na cvočky, s motýlkama, aby nenosila modrou po bráchovi, bohužel ještě ten den se jeden cvoček vytrhl i s látkou (naštěstí ho nespolkla). Tak jsem tam druhý den šla reklamovat a paní ani nemrkla a vrátila mi hned peníze, což mě překvapilo, jak to šlo hladce. Asi jsou zvyklí, či co.Ale jinak - věci tam vypadají lákavě a třeba věci do domácnosti a všelijaké ozdoby jsou hezké. Takže jak co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veverka83 To už jsem taky u pokladny zažila, nikdy z vlastní zkušenosti, ale párkrát byl někdo předemnou něco reklamovat a taky vždy bez nějakých otázek rovnou vrátili. Já mám zatím dobrou zkušenost. Vše zatím dobře drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou teď v Pepcu už nějaké jarní bundy pro mimča? Viděl někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinaska píše:
Jsou teď v Pepcu už nějaké jarní bundy pro mimča? Viděl někdo?
Jarní bundu jsem neviděla, ale týden tomu jsem tam kupovala dceři 26 m z nové kolekce nějaké věci a už tam měli jarní svetříky a legíny, takže bych řekla, že už by mít mohli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupili jsme mikiny, jsou pěkné, ale strašně se vytahaly????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bez problému
My jsme od tam dostali spoustu oblečení na malého od známých a nic se tomu nestalo, peru na 30-40°C… jinak kamarádka si tam kupuje i dospělácké věci a hodně si to chválí… taky se tam chystám mrknout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky dostali hodně oblečení s Pepca a není s ním žádný problém… mám v plánu se tam zajet mrknout taky, teĎ jsem si vyčíhla dva obchody v Brně… prý mají velmi dobré ceny… ale na bazárku pořád koupím levněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám tu spoustu oblečeníčka
Dobrý den maminky,
mám tu spoustu oblečení pro děti, holčičky i kluky, od narození výš. Dále tu mám oblečení pro dospělé.
Vše za pár korunek ![]()
V případě zájmu se neváhejte ozvat.
Zasílám i poštou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už spoustu oblečení jsme nakoupila pro miminko „dopředu“ a kolikrát jsem neodolala a koupila něco i pro sebe a překvapilo mne, že i po vyprání oblečení vypadá stále dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pepcu jsem osobně ještě nenakupovala, ale malý dostalpo narození několik bodýček… bohužel se ale praním začali velmi brzo žmolkovat a opotřebovávat, narozdíl od jiných materiálů a značek, které máme navíc po synovci a pořád vypadají skoro jako nové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit