Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Také chodím do Pepca, kupuji tam pro dceru sponečky, čelenky, korálky, oblečení, zatím mi po vyprání vše vydrželo, i něco do domácnosti jsem tam pořídila… myslím, že se to dá srovnat s Kikem, tam také ráda nakupuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně také zatím vše vydrželo v nezměněném stavu, ale určitě to bude kus od kusu. Podle mě už ale v krámě lze poznat co vydrží a co ne. Koupila jsem i plavečky za 120,– a jsem nadmíru spokojená ![]()
Příspěvek upraven 04.06.15 v 14:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radanka25 píše:
Také chodím do Pepca, kupuji tam pro dceru sponečky, čelenky, korálky, oblečení, zatím mi po vyprání vše vydrželo, i něco do domácnosti jsem tam pořídila… myslím, že se to dá srovnat s Kikem, tam také ráda nakupuji
Jo - sponečky mi vlastně nevydržely
A s Kikem to nelze srovnávat, neb Kik je min. 2× tak drahý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka píše:
Mají opravdu hezké věci a ta cena je někdy až k neuvěření
To souhlasím - narazila jsem tam na teplejší teplákovku ve slevě za 59,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Pepcu nakupuji trika malému na doma atd., že to peru hodně, ještě se s tím lautr nic nestalo… A to mám srovnání se značkovými věcmi, které nosí na ven a ty jsou kolikrát horší po obnošení. Hlavně by mě to za tu cenu ani nerozhodilo, kupuji to cíleně.. Na doma-levné-na zničení
- Citovat
- Upravit
Pepco zám víc jak 8 let, ze začátku jsem byla dcl. nadšená ale postupem času se kvalita oblečení zhoršovala. Až jsem tam přestala nakupovat úplně. Chápu, že tady v ČR je to nový řetězec a lidi ho berou útokem, ale celkově žádná sláva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kik je Německo - dražší a bavlna
Pepco je Polsko - levné a po bavlně ani známka
Přesto chodím radši do Pepca, mají tam krásné cool hadry
pro děti. Lidi nadávají, že mizí z pultu české výrobky, ale máma mi koupila jedny české poludopky na malého za 200,– a v Pepcu za tu cenu koupíš čtvery…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já od tama mám zatím jen pár věcí. I přes praní super, nic se jim nestalo. A mimochodem kamarádky daly malému dupačky C&A asi za 200Kč já ty samé(chyběla na nich jen cedulka C&A) koupila za 79,– = ono to stejně jede z jednoho pásu a pak jedním kamionem do značkového a druhým do Kiku (od tama mám zase zimní věci - přijdou mi přeci jen poctivější), Pepco je lehké na léto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se tam chystam az se dcerka uzdravi, maji tam i botky? A jake maji kalhotky a ponozky a jake ceny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně je ten krám Pepčo velký? Chystáme se tam s chlapem jet na párdnů a tak bych se šla kouknout. My byly jen tu u nás v OC Lužiny a to je táák titěrné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka Ano boty, ponožky a i kalhotky tam mají ba dokonce podprsenky
a myslím, že to budou mít všude ne jen u nás v Pha
a cenu si už nepamatuji to bych kecala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, Pepco otevřely tady u nás cca před rokem. Chodím tam ráda, malému kupuju trika mikiny, tepláky… zatím vše v pořádku ale dnes mi přišel na facebook e-mail od kamarádky a úplně jsem se zhrozila. Koupila tam maminka malému nějaké bodýčko s nápisem a ten malý má ten nápis na tělíčku jako nějakou vyrážku - zkrátka ta vyrážka je jakoby spálenina a má tvar písmenek kopírující ten nápis z bodýčka
už se někomu něco takového stalo??? posílám tu fotku docela mě to vyděsilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to na facebooku taky viděla. Koupila jsem tam 2 bodíčka pro syna a dávám mu je od narození, tak mě to taky vyděsilo. Ale osobní zkušenost naštěstí nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, kdo ví čím je to napuštěný..
Jediné ale co mě ještě napadá, že je to taková ta „plastová nálepka“ na tom triku, či jak to popsat.. a jestli na tom třeba usnul nebo se jinak zapotil, tak se mu pod tím umělým matrošem udělala vyrážka/zapařenina.. ![]()
Jinak teda hrozný, no..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit