Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Šarlota4 Tak jsem to teď byla prozkoumat a už je ten štítek opraný, ale myslím, že 60% bavlna a něco dalšího, takže asi polyester ![]()
Každopádně předtím byla cena stejná a nejspíš jen bavlna, protože žmolky se nedělaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic proti, možná máte pravdu s tou cenou, ale mám zkušenost s věcmi pro starší dcery, kterým kupuju trička např. v Takku, nebo i C&A, H&M a je to to samé, taky je tam čím dál míň bavlny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa ahoj, mám úplně stejnou zkušenost, kupovala jsem růžové s myškou a taky to bylo po pár vypráních tak na doma, spousta žmolků. Ale ono je to tak u spousty jejich věcí, do školky kupujeme legínky a ty taky po několika vyprání nevypadají moc pěkně. Na druhou stranu to ale stojí pár korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaromilka Zajímavé, že se mi to stalo až teď, jak už jsem psala před chvilkou, předtím ani u jednoho toho body. No nečekala bych, že i pro tak malé děti to budou míchat s umělinou, už je tam teda nekoupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa Možná, že je to kus od kusu, tohle body bylo už z loňské podzimní kolekce, pak už jsem tam body žádné nekoupila. I když zrovna včera jsem koukala na nové, co mají, jsou krásné, bílé, s takovou tylovou sukýnkou, a to bylo na dotek příjemné. Ale materiál jsem nestudovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa Ja tam pro decka nakupuji dost, kvalita je jak u čeho. Neco perfektní a stále jako nove, neco po par vypranich obnosene. Ale za tech par kacek to fakt neřeším. Stejne to obleceni moje deti hned zaprasi, usmudlaji a starší na nem ted na tajnacku dokonce trénoval stříhání nuzkama
mimochodem mam par,,lepších” kousku z Next, H&M a C&A a kvalitativně to je uuuuplne to samy…jen cena je 4× vyšší.
- Citovat
- Upravit
@Marie432875 Já tam kupuju jen body s dlouhým rukávem, dávám je dceři na spaní, protože z normálního trika od pyžama jí pak lezou záda, jak se vrtí. A teď mě teda ty nejnovější zklamaly. Jo ještě má odtuď na podzim koupené dvoje tepláčky, ty jsou ok, akorát se hodně srazily na délku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa Četla jsi složení? Není to 100% bavlna, pokud to žmolkuje. A souhlasím s výše „co by jsi chtěla za tu cenu“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marie432875 Tak to já mám zas jeden darovaný overal z Pepca a po prvním praní orvané cvočky, žmolky, no horší než ze sekáček… zbytek mám z nextu (trika cca měsíc, overaly už tak 2,5 měsíce) či lindexu (tepláčky cca 1,5 měsíce) a vypadá to pořád jako nové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem dvě bodyčka z Pepca a hrůza. Žmolkovaté a ještě se hned začala rvát látka kolem druků ![]()
Kupuji tam už jen legíny, ty jsou pořád stejné i po x praních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se to dá na omak poznat, jestli je tam příměs. Já dokážu odhadnout, co zmolkovat bude a co ne. Takko věci mě teda taky dost zklamaly. Hodně nakupuju v sekací, tam už víš, co od daného kusů můžeš čekat ![]()
Hledat bavlna + lycra. Polyester/polyamid je vždycky na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco je kvalitou hodně dole, ale cena tomu odpovídá. My pro mrňouse nakupovali oblečení v Londýně v primarku a manželka si to pochvalovala. Cena bezkonkurenční, kvalita podle manželky taky super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Jo, taky už si připadám v těch obchodech jak nějaká kontrola, všechno pořád prohlížím, poměřuju, zkoumám složení, ale to u věcí pro starší dcery, pro tu nejmladší jsem to brala jako samozřejmost, že tam bude jen 100% bavlna. A ono ne, no, proto mě to překvapilo teď. Teda myslím hlavně u těch body /triček, mikiny, tepláky a tak, tam mě to tak nepřekvapuje, vím že je tam přidávaná umělina už dávno. A elastan je super, nežmolkuje a oblečení s ním vypadá pořád dobře.
Ještě mě poslední dobou docela štve, že hodně oblečení, a je jedno odkuď je, pouští barvu. Teď naposledy plavky pro dceru, podle prodavačky prý česká výroba, kvalita, ale barvu spouštějí teda děsně. Dcera je po plavání zabalila do bílého ručníku a byl od nich celý flekatý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit