Pepco oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5303
3.9.15 08:27

Taky jsem na fb na to koukala paní v tom malého nechala spat takze se zaparil podle a rgickou reakci, hold mamemaitlivou kuzi, muze to udelat i jiná znacka FaF, Adidas a další kazde telo reaguje jinak.ja osobne bych to malému na spani nedala jeste. k tomu kdyz je takove vedro :- raději jen v plene nebo 100% balvna ciste bez napisu…
Ja tam nakupuji pro maleho a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.9.15 13:01

Nevíte jak je to se zbožím z letáků. V minulém letáku byla bunda, kterou sem chtěla. Jenže od čtvrtku je nový leták. Bude tam ta bunda ještě, nebo cokoliv z minulého letáku? Jak to tam chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.9.15 13:14

Trička měli z letáku, byla jsem děckám pro ne ks za 49,– akorat je neměli ve velikosti 128, pro menší jsem sehnala.
Byla jsem tam, ale 14 dni zpet. Sestra tam byla minulý týden a koupila nějakou pěknou bundu synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
26.9.15 13:43

Ahoj holky, včera jsem byla v Takku a měli tam stejné tričko, jaké jsem loni kupovala dceři právě v Pepccu, jen s tím rozdílem, že já za něj dávala 79,– a v Takku stálo 249,–. Takže ta kvalita bude dle mě skoro všude stejná (teď jsem si vzpomněla na kamarádku, která měla kozačky od vietnamců za dvě stovky a narazily jsme na ně v Renu, za cca 1500,–. Ještě jsme je v krámě srovnávaly a vše, vč. vroubků na podrážce bylo na chlup stejné)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
26.9.15 13:49

První, co mě napadlo, když jsem viděla tu fotku, že to snad maminka vyžehlila žehličkou přímo na něm 8o a on v tom jen spal na sluníčku. To bude asi „kvalitní bodýčko“ :zed: Osobně jsem v Pepcu nakoupila jen párkrát a to nějaké rukavice a čepice pro holky. Většina oblečení se mi tam zdála umělotiny. Ale třeba se už polepšili, nebyla jsem tam asi rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
26.9.15 13:50

V Pepcu jsem malé pár věcí koupila a jsem celkem spokojená. Po pár vypráních tričko drží tvar. Je pravda, že velikosti nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.9.15 13:50

@želvička28 jo, já jednou koupila letní šaty v Levněnce a za pár týdnů přesně ty stejné (byl to takový specifický střih) u Rodiera, jen asi za desetinásobnou cenu :-D

@brulinka myslím, že tam mají víc věcí, než co je v letáku, tak zkus. Jestli byla bunda pěkná a levná, tak bude možná už vyprodaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.9.15 16:30

Decka nosí ty trička a veci s tama do školky, raději jim koupim nové v pepkovi nebo na aliexpres než použité na mmb.kde ty ženské neví co by jeste chtěly za starou nosenou věc :-D.
Perou se pravidelně a zatím drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.9.15 23:21

Já jsem teda s Pepcem spokojená, kvalita je zhruba stejná jako Takko nebo Gate.. Nepotrpím si na značkové oblečení, když vím že dcera ho hned zašpiní. A venku se fakt nechci omezovat tím, že máme drahé oblečení, takže na třešně nemuže. :lol: V pepcu nakoupím bodyčka po 20,– a legíny po 50,– když se podaří pak je ještě mužu prodat za polovic. Jak vidím maminky co prodávájí značkové oblečení, třeba legíny z 300,– na 150,– chce se mi smát.. Z mého pohledu je to neprodejné, ale vše má svého kupce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.9.15 23:23
@MaJiKa píše:
První, co mě napadlo, když jsem viděla tu fotku, že to snad maminka vyžehlila žehličkou přímo na něm 8o a on v tom jen spal na sluníčku. To bude asi „kvalitní bodýčko“ :zed: Osobně jsem v Pepcu nakoupila jen párkrát a to nějaké rukavice a čepice pro holky. Většina oblečení se mi tam zdála umělotiny. Ale třeba se už polepšili, nebyla jsem tam asi rok.

je to kec. Dítě má alergii, tohle by se stalo s jakýmkoliv trikem… Holt to schytalo pepco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.15 08:11

Tak to tady tak pročítám a nevím.. Nakupují v pepcu často, naposled jsem tam koupila nějaký věci do školky, trička, leginy, pro mladší bodycka, v létě jsem oboum koupila šatičky a jsem spokojená, i po vyprání je vše v pohodě. A navíc si říkám, že radši nakoupím 5 kusů oblečení za pár korun, které klidně pak můžou nosit doma, nebo na zahradu, když by se s nima něco stalo jak píšete, než jednu značkovou věc za 500,– třeba.. Nevím, nejsem setrilek, ale značkový kousky, kupuju jen výjimečně a to sou věci který se nosí, když se někam jde ( návštěva, do městě, k lékaři atd) na běžny chození na hřiště, nebo na doma mi to přijdou vyhozeny peníze :-) za mě pepco proste dobrý :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
12.12.15 18:41

Všichni mi mluví o Pepču, má cenu tam jezdit? :-))) Mám to přes půl Prahy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
12.12.15 19:24

@Teeeri Ja jsem s nim spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.12.15 19:27

@Teeeri já tam chodím ráda, záleží na tom, jak jsi náročná. Lidi hroně kritizují ten umělej materiál, na pohmat je to fakt divný, ale teplákovka za 119kč drží klukům už rok beze změn, nic se neloupe, max pár žmolků na teplákách..a to ji nosí dost často, minimálně jednou týdně se pere. letos jsme jim tam koupila zimní bundy po 180kč, a super, v půlhodinovým silným dešti nepromokly.

Příspěvek upraven 12.12.15 v 19:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.12.15 19:27

Za nás má. Dnes jsem tam malému nakoupila spoustu triček a punčochy a pro ještě nenarozenou bodýčka a dupačky. Mám to tam asi 15km ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat