Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mersii @LadyTommy jj,děkuji. Já tam zajdu a uvidím, ono bude stejnak lepší si to ošahat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sama tam ještě nebyla, ale občas mi od tama něco na prcka(1rok) doveze brácha a zatím vše super-tepláčky, trička, mikinky-nic se nesrazilo a obrázky drží dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika67 V Olympia-Brno, mají tam dětské oblečení a pro dospělé i věci do domácnosti. Já taky, ještě nebyla.Ale asi to bude něco jako Kik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klukovi tam nakupuju věci do školky a spokojenost. Trička a tepláky drží už od září a vypadají pořád dobře.
- Citovat
- Upravit
V Brne maji i jinde obchody, v Tescu na Vidensky a v Campusu co vim, mozna i nekde jinde. Ja tam ted nakoupila par veci pro deti a do domacnosti, super kvalita to neni, ale stejne vetsinou vsechno nejak nevypratelne umazou a jak nekdo psal neni lito to pak vyhodit. A maj ty detsky veci hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem tam koupila synovi tričko se spidermanem a po prvním vyprání je zralé nosit tak max na doma. Spiderman zmizel do věčných lovišť a to bylo tričko prané naruby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight Mám dobrou zkušenost i s oblečením z lidlu (lupilu) - měli jsme body, tepláky a mikinky a vydrželo to pěkné i hodně praní, tak zkus. Jinak jsem koupila pár overálků od nextu z druhé ruky a vypadaly lépe, než od pepco po vyprání (z pepco jsme měli pár overálků z divného materiálu a velikost neseděla, pak polodupačky, tepláčky, svetr, trika a džíny, jediné, co z toho bylo fajn, byl svetr, džíny a jedny tepláky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věci mají pěkné a levné, ALE…dnes jsem koupila dceři rifle, knoflík jí upadl po 3 hodinách. Minulý týden jsem jí koupila 2 soupravy do školky /legíny a triko/ jedny legíny ruply v rozkroku, jedno triko se páře u spodního lemu. Oboje měla tak 3× na sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak co, třeba legínky a tepláky si myslím, že by přežily i na další dítě, trička ne. Já s jejich oblečení na běžné nošení nemám žádný problém, prostě počítám s tím, že nemusí vydržet, nijak ho nešetřím a když už to není ono, tak mi není líto peněz a vyhodím ho. Se srážením nemám problém a to jak píšu, nešetřím ho, peru na vyšší teploty, suším v sušičce.
Velikosti nesedí 100%, jsou tak o 2 čísla menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam občas zajdu a jde to
V lindexu jsem koupila dceři legíny a po dvouch vyprání jsou vyšusované a levné nebyly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Ostravě ve Futuru tento týden otevřeli prodejnu Pepco a ze zvědavosti jsem tam nakoukla
Lidí tam bylo, jak kdyby dávali něco zadarmo a u pokladen fronta na půl hodiny… Ale oblečení hezké, dívala jsem se na letní trička pro holčičky, vše zdařilé kopie H&M, Gapu a Nextu
Nechala jsem se zlákat a koupila červenobílé proužkované triko s kočičkou a třpytkama, které se mi už dlouho líbí v Nextu, ale 295 kč se mi za něj dávat nechtělo. Pepco cena 59 kč byla více než lákavá, tak jsem zvědavá co triko udělá po prvním vyprání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, našla jsem tuhle diskuzi tak se přidávám. Já jsem teď začla nakupovat letní věci na dceru 6 let taky v Pepcu. Kamarádka mě varovala, že po vyprání jsou to hadry k nenošení. Já jsem koupila zatím jen asi 6 triček a jedny legínky, nic se s nimi po opakovaných vypráních nestalo a to peru opravdu hodně. Myslím, že na lítání do školky super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit