Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MaJiKa Já koupila takhle dceři legíny v jednom obchodě, kde se paní schází věci šité od okolních švadlen a za měsíc měla díru na koleni. Já si šiju legíny pro děti často sama, ale jen na materiálu je třeba 100 kč na jedny, ale kvalita naprosto někde jinde.
Taky mi vadí, když věci žmolkují a extra ty pro miminka. Mám pocit, jako bych oblíkala drátěnku na to maličké tělíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lianys ja jsem tam koupila např podzimní vestu, bundu - ty jsou stále nadherne. Punčocháče a tepláky - krom vysisovanych kolen taky krasne. Body jsou jak co no.
- Citovat
- Upravit
Zdravím fanoušky a fanynky,
na eMiminu najdete aktuální letáky Pepco - najdete je v menu eMimino, a to v sekci SLEVY. Vždycky se tam stahují akční nabídky z obchodů, případně se dá vyhledávat podle kategorií zboží (výživa, drogérie atd) ![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nepročítala jsem celou diskuzi, ale perete někdo věci z Pepca na 60 stupnů? Mám nakoupené veci pro budoucí miminko a myslím, že by to chtělo aspon na 60 vyprat, ale aby se mi to všechno nesrazilo
Díky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, nepročítala jsem celou diskuzi, ale perete někdo věci z Pepca na 60 stupnů? Mám nakoupené veci pro budoucí miminko a myslím, že by to chtělo aspon na 60 vyprat, ale aby se mi to všechno nesraziloDíky
No nvm, asi bych to nedělala. Ale je pravda, že jsou kolikrát malé i tak. Kamarádky už tam moc nekupujo, protože říkaly, že to dětem kolikrát nepřetáhnou přes hlavu, i když mají správnou velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasný chápu, a na kolik byste teda vyprali? (když už ty věco doma mám) Přeci jen na narozené miminko by se mělo dezinfikovat a to je minimálně 60 stupnů…
- Citovat
- Upravit
Já bych dala 40 a nějakou desinfekci k tomu. Sanytol nebo Savo, pokud je to vhodné na dětské a dala uschnout na sluníčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma Sanytol (ten v prášku, co se přidává do pračky) a koukám, že tam píší „vhodné na kojenecké oblečení“, tak použiju to a pračku dám na 40.
- Citovat
- Upravit
@P4ja já Peru věci na 40 na 60 bych raději nedávala, stejně budete ještě žehlit tak to na 40 stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, nepročítala jsem celou diskuzi, ale perete někdo věci z Pepca na 60 stupnů? Mám nakoupené veci pro budoucí miminko a myslím, že by to chtělo aspon na 60 vyprat, ale aby se mi to všechno nesraziloDíky
peru na 60 všechno, přičemž věcí z pepca máme celkem dost, a nesrazilo se nikdy nic, ani v pračce, ani v sušičce, a že jsme to párkrát pustila na horký program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám doma Sanytol (ten v prášku, co se přidává do pračky) a koukám, že tam píší „vhodné na kojenecké oblečení“, tak použiju to a pračku dám na 40.
Já používám stejným způsobem dezinfekci na prádlo z Dm, je levnější a funguje stejně. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Veverka83 píše:
Pepco otevřeli nedávno v Modřanech, koupila jsem tam už pár věcí, malému džíny a holčičce takovou krásnou šusťák-bundu s fleesem na cvočky, s motýlkama, aby nenosila modrou po bráchovi, bohužel ještě ten den se jeden cvoček vytrhl i s látkou (naštěstí ho nespolkla). Tak jsem tam druhý den šla reklamovat a paní ani nemrkla a vrátila mi hned peníze, což mě překvapilo, jak to šlo hladce. Asi jsou zvyklí, či co.Ale jinak - věci tam vypadají lákavě a třeba věci do domácnosti a všelijaké ozdoby jsou hezké. Takže jak co.
To je blbé
nicméně se mi toto stalo u zimního kabátu z Lidlu, první týden hned cvoček v pytli
A malý batůžek z Lidlu se celý podélně rozpáral
bohužel jsem zahodila účet, tak jsem tehdy nereklamovala
ale chci tím říct, že se to může stát všude, nejen v Pepku, a to přitom Lidl považuju za docela kvalitní, aspoň v poměru kvalita-cena. A fůra oblečení z Lidlu byla úplně bez problémů ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Decka nosí ty trička a veci s tama do školky, raději jim koupim nové v pepkovi nebo na aliexpres než použité na mmb.kde ty ženské neví co by jeste chtěly za starou nosenou věc.
Perou se pravidelně a zatím drží.
Přesně!! Neví, co by chtěli za starý, onošený hadr, 250 za bodyčko, to ať si spánembohem nechají, to raději nové v Pepku
a to nemluvím o cenách za mnohdy onošené botičky, hlavně, že jsou to barefoot
ale jsou vyšmatlané bůhví kým
to raději nové ne-barefoot v normální obuvi ve slevě než toto ![]()
- Citovat
- Upravit