Oblékání dítěte -hádky s přítelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jajvy
11.3.14 12:27

Oblékání dítěte-hádky s přítelem

Ahojte. Chtela jsem se zeptat, jestli se u vas doma resi oblekani ditete tak, jako u nas. Pritel mi do toho docela keca. Dokonce ani na doma nemuze mit dcerka neco, co je jen TROSKU vybledle.Rano jsme se zhadali jak kone kvuli blbosti. Rekla jsem, ze chci male koupit rifliky. Dcera ma 15 mesicu. A on ze to ne, ze rifle na tak male dite se nedavaji, ze to vi a ze nechce aby to nosila. Taktez odmita, aby mala mela na zimni bunde na kapuci takovou tu kozesinku.Pry to je na dospeleho! Prosim vas, odkdy jste detem oblekli rifliky a keca vam pritel nebo tchyne do oblekani ditete?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
11.3.14 12:28

Rifle měl asi v půl roce, takové ty na tu pružnou gumu v pase. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
11.3.14 12:28

@Jajvy snad je to i jeho dítě, ne? Když nechce, aby to nosila, tak se prostě musíte nějak dohodnout. Není to tak, že on ti do toho kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
11.3.14 12:30

Ne… teda kdybych jí dala cedník na hlavu, asi by se jim to nelíbilo… ale oblékám i flekaté věci (něco se prostě nevypere)… oblékám to teda podle situace.
Rifle má taky, ale nosí je hodně málo, taky toho nejsem zastánce. Ale na ty děti bývají měkoučké. A kožešinku jsem teda parála, protože ji lechtala do obličeje, ale kdyby byla udělaná pěkně a nevadila, tak by se mi to lbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.3.14 12:30

No tě pic :mrgreen: mnžel do oblékání vůbec nemluví. :mrgreen:
Doma vyšisované věci nosí v pohodě - dítě.
Riflíky dostal nejmladší prvně v půl roce cca. A jen takové měkké na gumu. Taky je nerada dávám, aby se v nich dítě neškrtilo, tak v tomhle manžela chápu. Ale nevím, co mu vadí na kožešince. Najdi mu nějaký fotky na netu, ať vidí, že dětská moda se dnes hodně přibližuje dospělácké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
11.3.14 12:32
@kacz píše:
@Jajvy snad je to i jeho dítě, ne? Když nechce, aby to nosila, tak se prostě musíte nějak dohodnout. Není to tak, že on ti do toho kecá.

Tak já bych to brala tak, že o oblečení rozhoduje ten, kdo s dítkem někam jde, myšleno v rozumných mezích samozřejmě, tedy pokud jdu s dítkem někam já, tak je čistě můj problém, že má tepláky se záplatou na koleni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.3.14 12:32

Mému muži je naprosto jedno, co dítěti kupuju, tvůj muž se rýpe ve věcech, ve kterých se většina mužů nerýpe. Kožešinka haha, ať nadhodí před chlapama, jestli jim taky vadí kožešinak na kapuci, můžou si o tom pokecat :lol: :lol: ale spíš mu dají obklad na hlavu

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
11.3.14 12:34

To koukám, že na tom přítelovi tak sejde, co má dítě na sobě. Manželovi je to celkem fuk, akorát minulý týden, když jsem malýho navlíkla do kombinézy a venku bylo asi 15, tak mi rek, ze mu bude horko :) Džíny s gumou v pase nosí od tří měsíců. Manžel jen nechceabych kupovala dětem v bazárcích.

Příspěvek upraven 11.03.14 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904

@j.a.n.i1 bavíme se spíš o nákupu nového oblečení, popř. vyhazování starého (vybledlého).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536

@Nainuva Tak já celkem chápu, co mu vadí na kožešince, mě to přijde hrozný na komkoliv, ale pokud s dítkem nepůjdu já, tak mi to bude srdečně fuk, akorát bych tedy protestovala, pokud by to měla být jeho jediná bunda a kapuce nešla sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Řekla bych, že jste oba praštění… hádáte se kvůli kravinám. Do oblékání dětí mi manžel nikdy nekecal, pokud ovšem nakupuje oblečení on (zadám, že potřebují trička a on je přiveze), neřeším, co koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.3.14 12:35

Malý měl rifle cca v půl roce. Bundu s kožešinkou nemáme, ale kdyby byla nějaká pěkná klučičí, co by se mi líbila, tak bych ji klidně koupila a nevidím v tom vůbec žádný problém. Vybledlé a flekaté oblečení klidně na doma nebo na zahradu dám, vždyť ty děti to stejně většinou do 5 minut ušpiní, takže na tom nevidím vůbec nic špatného. Naopak by mě štvalo dát „na lítačku“ pěkné věci, které bych pak mohla třeba roztrhané vyhodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.3.14 12:35
@Jajvy píše:
Ahojte. Chtela jsem se zeptat, jestli se u vas doma resi oblekani ditete tak, jako u nas. Pritel mi do toho docela keca. Dokonce ani na doma nemuze mit dcerka neco, co je jen TROSKU vybledle.Rano jsme se zhadali jak kone kvuli blbosti. Rekla jsem, ze chci male koupit rifliky. Dcera ma 15 mesicu. A on ze to ne, ze rifle na tak male dite se nedavaji, ze to vi a ze nechce aby to nosila. Taktez odmita, aby mala mela na zimni bunde na kapuci takovou tu kozesinku.Pry to je na dospeleho! Prosim vas, odkdy jste detem oblekli rifliky a keca vam pritel nebo tchyne do oblekani ditete?

Hele, jestli se hádáte o takových, s prominutím kokotinách, tak bych spíš řešia, zda máte jako pár budoucnost, než co holce dát na sebe.. :nevim:
V ostatních oblastech vám soužití klape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
11.3.14 12:36
@kacz píše:
@j.a.n.i1 bavíme se spíš o nákupu nového oblečení, popř. vyhazování starého (vybledlého).

Pokud se bude jednat o věc do 100,– na bazaru, tak ani tam nevidím důvod, proč by to muselo projít rodinnou schvalovací radou. U drahých kousků jo, tam by se dohodnout měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.3.14 12:40

Taky nejsem zastáncem riflí na takhle mylých děttech, upřednostˇuju mažestr nebo prostě pěkné tepláky, kvůli pohodlí, každopádně otci našeho syna je úplně jedno co mu dám, naopak to chválí a když se mu něco nelíbí tak to řekne a nenosí se to, je to totiž i jeho dítě nejen moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat